Liviu Vârciu, cu fața umflată în vacanța din Maldive! Ce a pățit prezentatorul TV: „Începe să se înnegrească”

Liviu Vârciu și partenera lui de viață, Anda Călin, au decis să se relaxeze în vacanța din Maldive, însă prezentatorul TV a avut parte de o problemă încă din primele zile. Liviu Vârciu le-a mărturisit fanilor din mediul online că s-a trezit cu fața umflată. Iată ce a pățit prezentatorul TV!

Liviu Vârciu este unul dintre cei mai îndrăgiți și apreciați prezentatori TV de la noi din țară, iar acesta este destul de activ pe rețelele de socializare și își ține fanii la curent cu toate momentele din viața lui. Liviu Vârciu și partenera lui se bucură de o vacanță în Maldive, însă problemele au apărut încă din primele zile

Liviu Vârciu, cu fața umflată în vacanța din Maldive!

Liviu Vârciu a mărturisit pe rețelele de socializare că situația a început să se înrăutățească, iar prezentatorul TV s-a trezit dimineața cu fața umflată, motiv pentru care a decis să meargă la medic.

”Dacă erați îngrijorați să fiți, că nu m-am desumflat prea mult… Și am impresia că acum încep să mă umflu și mai tare. Cică suntem în Maldive, umflat la ochi… Nu o să pot să fac nicio poză. Ori m-a bătut doamna (n.r. Anda Călin), eu am simțit ceva aseară. Începe să se și înnegrească (…).

M-am trezit frumos, gata mă, nu mai e așa rău. E mai rău!. Cineva mă bate, clar. Mă duc la cabinetul medical ori am. Eu am văzut mulți chinezi pe aicea și poate ne transformăm toți. Mai am un pic și aia e.”, a dezvăluit Liviu Vârciu pe rețelele de socializare

Ce-a pățit prezentatorul TV în vacanța din Maldive

Prezentatorul TV a dezvăluit pe rețelele de socializare că a pornit aerul condiționat, iar mai apoi s-a pus la somn, însă acesta nu a fost oprit și dimineața s-a trezit cu fața umflată de la curent.

”Azi-noapte mare căldură, mare, mare. Stăteam eu așa și am zis să dau drumul la aerul condiționat. Am luat telecomanda și am dat să se stingă în 30 de minute. M-am culcat la 12. Pe la 5:20 se trezește doamna, aerul mergea. M-am trezit și eu la 8… M-am umflat tot, am atâta capul. M-ați înjurat rău de tot.”, a mărturisi Liviu Vâciu pe rețelele de socializare.