Care este numărul norocos al fiecărei zodii. Mihai Voropchievici – „Sunt bogaţi chiar dacă nu fac nimic”

Care este numărul norocos al fiecărei zodii. Mihai Voropchievici a transmis de unde vine bogăția pentru fiecare nativ în parte.

Care este numărul norocos al fiecărei zodii, conform lui Mihai Voropchievici. Numerologul a vorbit despre cifra norocoasă pentru fiecare dintre zodii în emisiunea Adevăruri ascunse de la Antena 3.

Care este numărul norocos al fiecărei zodii

Când vorbim de cifra 1, vorbim despre un număr norocos pentru nativii din zodia Leu. Aceasta este caracterizată de dăruire, dar și puterea de a conduce tocmai pentru că cifra 1 este una puternică, o cifră a forței.

„Cifra 1 mai poate reprezenta şi adunarea numerelor 10, 28. Tot ce e adunat şi dă 10 şi simplificat ajunge la 1 este o zodie norocoasă pentru nativii din zodia Leu. Este caracterizată prin dăruire şi puterea de a conduce.

Cel care are 1 este o forţă, iar cel cu 10 conduce. De la 10, te duci la 19. Deja aici tu conduci, dar trebuie să dai dovadă de altruism. Liderul 1 trebuie să dea şi de la el ca să fie apreciat”, a spus Mihai Voropchievici.

Cifra doi este a Racilor și aceasta reprezintă armonie și siguranță. Alte numere norocoase pentru Raci sunt 11, 20 și 29.

Berbecii și Scorpionii împartă o singură cifră norocoasă, anume cifra 3. Dacă Berbecii sunt deschizători de drumuri, Scorpionii sunt foarte credincioși și tocmai datorită acestei credințe au un succes nebănuit.

Alte numere norocoase pentru acești nativi sunt 12, 21, 30.

Cifra 4 este cifra norocoasă pentru Fecioară și pentru Gemeni, mai ales în ceea ce privește locul de muncă. Totuși, trebuie avută o mare atenție deoarece cifra 4 este și cifra sărăciei și tocmai de aceea trebuie multă muncă pentru a depăși această condiție.

Pentru nativii din zodia Săgetător, cifra norocoasă este 5, iar pentru că este la mijloc are parte și de o stare benefică și o energie deosebită.

Care sunt cifrele norocoase pentru toți nativii

Pentru Tauri și Balanțe, cifra succesului este 6, care aduce armonie în toate relațiile, fiind și cifra căminului fericit.

Cifra 7 este a Capricornilor care pot lua decizii corecte în momente cruciale și pot realiza foarte multe lucruri bune pentru cei din jur.

Pentru nativii din zodia Vărsător, numerologul Mihai Voropchievici a transmis că norocoasă este cifra 8.

Acești nativi au noroc de bani și pot să te îmbogățească chiar dacă nu fac nimic și mai ales în momentele de criză banii vin de unde nu te așteptai. De asemenea, și 26 este un simbol al banului.

Pentru Pești, cifra 9 este cea norocoasă pentru că le oferă sprijin și le lămurește mintea. „Cifra 9 este cifra Peştilor. Îi acceptă, le oferă sprijin şi le lămureşte mintea care, de multe ori, este cu prea multă ceaţă”, a spus numerologul.