Putea să-i fie tată! Care este, de fapt, diferența de vârstă dintre Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru, iubita lui de la America Express 2023 de la Antena 1

Se poate spune că în dragoste este permis orice, chiar dacă asta înseamnă o diferență destul de mare de vârstă dintre ce doi parteneri. Este și cazul lui Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru.

Celebrul chef și partenera lui par să se completeze perfect, chiar dacă între ei este o diferență de 17 ani, care, aparent, îi unește și mai mult. Cei doi au acceptat să participe la America Express, competiție în care se vor descoperi așa cum nu credeau.

America Express reprezintă una dintre cele mai interesante provocări din viața lor socială, dar și din viața de cuplu. Scărlătescu și Doina Teodoru au spus ”da” unei aventuri care le va schimba viața, însă rămâne de văzut dacă în bine sau în rău.

Pe lângă momentele difuzate la Antena 1, America Express este mult mai mult de atât. Situațiile neprevăzute, necunoscutul și adrenalin fac din competiție o adevărată aventură. La una dintre probe, Doina și Cătălin au crezut că ceva rău urmează să li se întâmple.

Cei doi au cerut unui șofer să îi ajute să ajungă la destinație, locul despre care îi spusese de la bun început unde se află. Panica a intervenit în momentul în care șoferul a mers într-o altă direcție decât cea stabilită, fapt ce i-a îngrijorat pe cei doi.

„La un moment dat, iese de pe strada principală și face stânga. Ne bagă printre două case și o ia pe câmp. Trecem de primul lan de porumb și trecem într-un alt lan mai mare. Ne duce în câmp… Frățioare, unde ne duc ăștia? Măcelaria era în spate, să vezi ce ne căsăpește…”, a povestit Cătălin Scărlătescu.