Dan Negru a dat-o de gol pe Iulia Vantur. Ce porecla are artista in India

Iulia Vantur este faimoasa in India. Dan Negru a descoperit cum este strigata fosta prezentatoare TV din Romania in aceasta tara si a fost uimit de aceasta porecla.

La inceputul anului, Dan Negru a calatorit in India. Vedeta de la Kanal D a vizitat mai multe locuri turistice, printre care si celebrul Taj Mahal.

In timpul excursiei, ghidul a descoperit ca Dan Negru este din Romania, iar acesta a fost supus unei situatii neasteptate. Ghidul l-a intrebat daca o cunoaste pe „Lula”.

Dan Negru nu stia despre cine era vorba, dar a inteles ulterior ca ghidul se referea la Iulia Vantur, partenera lui Salman Khan din India.

Dan Negru a sunat-o pe Iulia Vantur, dupa ce a aflat ca aceasta e poreclita „Lula”
Dupa ce a aflat ce porecla are Iulia Vantur in India, prezentatorul TV a sunat-o pe fosta vedeta de la Pro TV pentru a afla toate detaliile.

„Am sunat-o pe Iulia Vantur din New Delhi si i-am spus ca un ghid cu care am fost la Taj Mahal, auzind ca sunt din Romania, m-a intrebat daca am auzit de Lula.

Nu stiam care Lula, dar apoi omul mi-a spus de Salman Kahn si mi-am dat seama ca e vorba de Iulia. I-am povestit asta la telefon”, a spus Dan Negru pentru unica.ro.

Dan Negru, descoperire uluitoare in India

In aventura sa din India, prezentatorul emisiunii „Jocul cuvintelor” a mai avut un episod palpitant. Dan Negru a ajuns la memorialul lu Mahatma Gandhi, parintele spiritual al tarii. Acolo a facut o descoperire uluitoare. „Ole, Ole, Ceausescu inca e”, a scris vedeta pe pagina sa de Facebook.