Georgiana Lobonț și soțul ei au închis gura tuturor! Ce au făcut după anunțul divorțului

Georgiana Lobonț și soțul ei le-au închis gura tuturor cu ultimele imagini postate pe internet. Artista a lansat un videoclip fierbinte chiar după ce zvonurile că divorțează de soțul ei au împânzit internetul. Ea apare alături de Rareș în ipostaze foarte sexy, semn că cei doi sunt în relații bune și nu este nici vorbă de o despărțire. Totuși, soțul ei este cel care a confirmat separarea.

Georgiana Lobonț a lansat un videoclip neașteptat
Chiar dacă, cu puțin timp în urmă, în spațiul public au apărut diferite zvonuri potrivit cărora mariajul Georgianei s-ar apropia de final, iată că acestea au fost în întregime false.

Mai mult decât atât, se pare că artista și soțul ei, Rareș Ciciovan, au parte de o căsnicie din ce în ce mai pasională, așa cum le-au arătat recent tuturor celor care îi iubesc. Cu doar câteva ore în urmă, Georgiana Lobonț le-a făcut o bucurie fanilor ei. Chiar dacă nu s-a întors de mult timp din vacanța de peste hotare, artista s-a și pus pe treabă.

Solista a intrat în studio și a lansat o nouă piesă, însoțită și de un videoclip extrem de îndrăzneț. În cadrul clipului video al melodiei „Mi-e dor de tine”, artista apare de foarte multe ori în brațele soțului ei.

De câteva ori, cadrele sunt filmate chiar în dormitor, în momentul în care Georgiana și Rareș se iubesc cu pasiune.

Fanii lor au rămas imediat impresionați de noul material și nu s-au sfiit să îi lase o mulțime de mesaje frumoase artistei

„Cel mai frumos cuplu. Vă îmbrățișez cu drag. Să rămâneți așa până la sfârșitul vieții”, „Prea frumoasă, un videoclip superb! Felicitări și mult succes în continuare”, „Foarte frumoasă melodie Georgiana!”, „Finețe, eleganță și mare iubire. Voce, videoclip, totul perfect. Să fiți fericiți pana la adânci bătrâneți!!”, „Chiar super tare tot…de la voce, versuri, imagini….totul perfect…”, sunt doar câteva dintre comentariile fanilor