Ea este Cristiana, femeia care a murit din cauza frigului în Munții Apenini. A fost găsită înghețată alături de câinii ei

Cristiana a avut parte de un sfâșit tragic, în timp ce făcea una dintre activitățile care îi aduceau bucurie. Femeia a fost găsită moartă din cauza frigului în Munții Apenini, alături de câinii ei, care i-au rămas loiali și nu au părăsit-o.

O tragedie a întristat și emoționant atât România, cât și Italia. Cristiana a murit din cauza frigului în Munții Apenini, acolo unde se afla cu câinii ei. Femeia avea 50 de ani și a mers la cumpărături, astfel că pe drumul înspre casă a fost înghițită de un viscol puternic, iar ulterior a fost găsită îngropată în zăpadă.

Cristiana a murit din cauza frigului în Munții Apenini

Cristiana Gugu era din România și locuia într-un loc spectaculos, mai exact într-o căsuță din lemn în Munții Apenini. Femeia mai avea încă trei câini, care o însoțeau peste tot. Ei bine, și-a găsit sfârșitul într-o zi când a mers la cumpărături, iar pe drumul la întoarece, a început un viscol puternic.

Femeia a stat câteva zile decedată în munți, având în vedere cantitatea mare de zăpadă care a nins peste ea. Ulterior, a fost găsită marți pe o cărare izolată. Primele informații arată că ar fi suferit un infarct, din cauza frigului și a oboselii, după spusele medicului legist din Italia, conform La Stampa. Cristiana avea lângă ea și punga de cumpărături pe care și le făcuse inainte de la magazin.

Românca s-a mutat recent în casa din lemn

Cristiana locuia de mulți ani în Italia, astfel că la un moment dat a luat o decizie inedită, și anume de a se muta într-o casă de lemn în munți. Asta a și făcut, dedicându-și viața câinilor ei din rasa ciobănesc mioritic din Carpați, după o viață dificilă și cu probleme. Animalele de companie i-au rămas alături până la ultima suflare și nu au părăsit-o, astfel că și câinii au murit ulterior alături de ea.

Românca din Italia mai avea și alte animale de companie la căsuța ei din lemn, care acum au nevoie de stăpâni, deoarece locuia singură. Astfel, un locuitor a încercat să vină în ajutor și a lansat un apel către oamenii care doresc să ajute în acest sens.