Armin Nicoară și Georgiana Lobonț, moment controversat în mașină. Ce se întâmplă cu cei doi artiști

După ce s-a spus că Armin Nicoară ar fi avut legătură cu presupusul divorț dintre Georgiana Lobonț și soțul ei, artistul și nașa lui au pus din nou paie pe foc. Deși a negat o legătură amoroasă într el și cântăreață, Armin s-a afișat în timp ce o pupă, iar ea cântă versurile melodiei de dragoste pe care au lansat-o împreună de curând.

Armin Nicoară și Georgiana Lobonț, momente tandre în mașină
Divorțul anunțat de soțul Georgianei Lobonț, care a dispărut apoi ca prin minune – în ciuda zvonurilor unei presupuse legături a lui Armin Nicoară în cadrul separării – nu pare să îi preocupe deloc pe artist și pe nașa lui. Cei doi s-au afișat împreună în mașină, în timp ce artistul o pupă pe obraz pe vedetă, iar ea cântă versurile de dragoste ale noii lor piese.

În imaginile postate de cei doi pe InstaStories, Georgiana este cea care cântă o parte din versuri, în timp ce Armin se află lângă ea în mașină și se înclină să o pupe în momentul în care ea ajunge la versul „Hai, nu mai fi rușinos și sărută-mă frumos!”. Cei doi erau vizibil binedispuși.

Cu mai bine de o săptămână în urmă, când au apărut speculații cu privire la o posibilă legătură a lui Armin cu divorțul nașilor lui, acesta a negat orice implicare și a subliniat că ceea ce se vede în videoclipuri între el și Georgiana este ceva specific vieții de artist și atât.

„Eu colaborez cu Georgiana, asta e viața de artist. Când faci o melodie, posibil ca melodia respectivă să fie de dragoste (…) noi jucăm un rol. (…) Am făcut un videoclip acum două zile când o sărut pe Georgiana, bineînțeles că în acea melodie spune „sărută fetele” și ce mai spune Georgiana acolo. Normal, eu am sărutat-o pe Georgiana, exact ce spune în melodie, dar n-o mai condamnați să spuneți că eu mă dau la Georgiana, că eu fac ce fac. E nașa mea, ce vreți, să o înjur?! Să mă iau de ea?! Să nu conversez cu ea? Sper că am fost cât de cât înțeles. Să auzim numai de bine și Doamne ajută!”, a spus el.