Imagini rare cu fiica Adrianei Iliescu! Dovada că Eliza Iliescu pune studiile pe primul loc

Eliza, fiica Adrianei Iliescu, care a devenit mamă la 67 de ani a terminat liceul anul trecut, iar acum tânăra a fost surprinsă în timp ce mergea la facultate. Paparazzii SpyNews.ro, site-ul numărul unu de știri mondene din România, au fost pe urmele Elizei Iliescu și au surprins cele mai tari imagini.

Eliza Iliescu pune mereu accent pe studii, iar drept dovadă sunt imaginile surprinse de paparazzii SpyNews.ro. Adriana Iliescu mărturisea că fiica ei va urma două facultăți în București, iar liceul l-a absolvit cu media peste 9.50.

Imagini rare cu fiica Adrianei Iliescu

Poate vă întrebați cum decurge o zi din viața unei studente, motiv pentru care paparazzii SpyNews.ro au surprins-o pe Eliza Iliescu în timp ce mergea la facultate. Tânăra a plecat de acasă și s-a dus în stația de metrou, iar în tot acest timp a stat pe telefonul mobil cu căștile pe urechi.

Eliza Iliescu s-a urcat în metrou și a butonat tableta, iar mai apoi a ajuns la căminul facultății, acolo unde a stat o oră și după a plecat cu o prietenă și s-au îndreptat la facultatea unde învață ea.

Cele două au mers pe jos, iar mai apoi s-au întâlnit cu un băiat și s-au îndreptat toți la facultatea unde studiază tânăra. Cei doi au stat pe hol de vorbă, s-au uitat la cărți și Eliza Iliescu a vorbit cu colegii în tot acest timp, semn că este sociabilă cu cei din jur.

Eliza Iliescu pune accent pe studii

Pentru că ne aflăm în perioada sesiunii, Eliza Iliescu pune mare accent pe studii, iar tânăra este pasionată de învățat, motiv pentru care este studentă la două facultăți. După ce a stat de vorbă cu colegii în sala de clasă, fiica Adrianei Iliescu a ieșit că cu o colegă și cele două au mers la un tonomat, iar Eliza Iliescu i-a schimbat banii unui om și mai apoi a urcat scările spre sala de clasă, acolo unde susține orele.

După ce au ieșit din sală a stat de vorbă pe hol și înainte să intre din nou în clasă a vorbit la telefon, iar după ce a terminat toate cursurile, Eliza Iliescu s-a îndreptat spre casă.