„Astăzi am cunoscut expresia: «ȚIP DE FOAME!»”. Povestea cutremurătoare a unei femei care a cerut un simplu covrig unui necunoscut, la telefon

Marțea aceasta, un bărbat și-a dezvăluit întâmplarea total neașteptată pe rețelele de socializare. Totul a pornit de la un simplu telefon, dat de o femeie care nu îl cunoștea. Ce a urmat după aceea depășește orice așteptare!

Sub anonimat, un bărbat a povestit că a primit un apel neașteptat de la o femeie de aproximativ 52 de ani care avea numărul său de la un prieten. Gabriela Emilia i-a spus că îi este foame, nu a mai mâncat de patru zile, locuiește pe străzi și tot ce își dorește este un covrig.

„Mi-e foame! Simt că nu e bine cu mine! Sunt nemâncată cam de 4 zile. Umblu pe străzi de când am fost dată afară din casă, nu vă cer nimic în plus decât un covrig. Puteți veni?”, a fost rugămintea femeii.
Auzind dorința atât de modestă a bietei femei, bărbatul a plecat în fugă să o întâlnească și să-i ducă patru covrigi, o sticlă cu apă, mâncare pentru câteva zile și un ceai de la tonomat. Ce a observat, cât timp ea a început să mănânce, l-a marcat profund și l-a făcut să-i spună povestea tuturor.

Ți se rupe sufletul! Ce a făcut biata femeie după ce a primit covrigi
Bărbatul a mers de grabă în gara cu mâncare și a rămas șocat când i-a înmânat alimentele. Gabriela Emilia, imediat cum a primit covrigii, a început să mănânce în așa fel, încât abia atunci a înțeles ce înseamnă expresia „țip de foame”.

„NU am văzut de când mă știu, o persoană care să mănânce atât de repede încât să nu se poată controla. Îi era atât de foame – tremura, mânca și bea un ceai foarte fierbinte. Nu puteai ține paharul în mână. Dânsa, în schimb, nici măcar nu simțea temperatura lui (…)
Astăzi am cunoscut expresia: “țip de foame!” – nu-mi pot reveni din starea în care mă aflu. Îi vom face cunoscută povestea!”, a spus bărbatul pe Facebook.

Povestea Gabrielei Emilia a fost distribuită pe rețelele de socializare, în speranța că oamenii vor reuși să îi facă rost de un adăpost, haine, mâncare și ce mai are nevoie biata femeie.