Georgiana Lobonț a dat cea mai bună veste fanilor: nici vorbă de divorț

Georgiana Lobonț pare a fi încea mai bună formă, postează pe rețelele de socializare toate planurile pe care le are și nici măcar nu se gândește la divorț, deși soțul ei a confirmat asta. Fanii au rămas uimiți de ce le-a povestit vedeta astăzi!

Georgiana Lobonț nu mai divorțează
Vestea că Georgiana Lobonț se desparte de soțul ei a venit ca un trăsnet, iar apoi confirmarea lui a șocat pe toată lumea. Nimeni nu se gândea că un cuplu care părea perfect se poate despărți de pe o zi pe alta. Totuși, de la anunțul lui Rareș Ciciovan au trecut zile bune, iar Georgiana nu pare să aibă vreo probmeă în mariaj.Tocmai a anunțat că are planuri mari și că urmează lucrările la noua lor casă.

Ținând cont de ultimele anunțuri din viața artistei, ideea de divorț este departe de adevăr. Ea și Rareș Ciciovan se pregătesc de lucrările la noua casă și au colaborat de un designer de interior pentru ca locuința să fie pe placul lor. Totodată, Georgiana Lobonț va lansa o piesă nou cu un videoclip inedit, dedicat persoanelor care iubesc.

Dragilor, vorbesc aici cu telefonul meu, sunt foarte încântată, dar foarte încântată pentru că gata, începem anul așa cum se cuvine. Începem lucrările la căsuța noastră și pe lângă asta, mâine o să filmăm un videoclip extraordinar la o piesă extraordinară. Este puțin diferită. Puțin mai mult diferită față de ceea ce am lansat eu până acum. O să vă placă foarte mult, mai ales celor care țineți cont de inimă, cei care iubiți. Este o piesă de dragoste. Nu vă zic mai multe detalii decât că o să vă fac o mare surpriză acum, la sfârșit de săptămână, început de weekend”, a spus Georgiana Lobonț la InstaStory.