Dana Nălbaru se mândrește cu un copil supradotat. Kadri are șapte ani, învață acasă și vrea deja să studieze chimia și fizica

Dana Nălbaru, fosta componentă a trupei Hi-Q, are o viață frumoasă de familie. Aceasta este mama a trei copii, soția actorului Dragoș Bucur și antreprenoare cu o afacere dulce cu prăjituri.

Dana se ocupă de cei trei copii ai ei, pe care i-a și retras de la școală și îi educă acasă. Acum, aceasta caută un meditator pentru fiul ei de șapte ani, Kadri, care s-a dovedit până acum a fi un copil supradotat.

Încă de la trei ani, băiețelul Danei și al lui Dragoș a învățat să scrie, iar de la șase ani citea deja câte o carte pe zi. Acum, la șapte ani și jumătate, Kadri se arată interesat să studieze chimia și fizica, materii care se învață în școala gimnazială, așa că mama lui a dat de veste de intenția copilului

“Kadri, șapte ani jumate, caută profesor de chimie și/sau fizică pentru meditații practice. Rog mesaje în privat. Mulțumesc”, a scris Dana Nălbaru pe Instagram.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by dana nalbaru (@dananalbaru)

“La trei ani a învățat în două ore să scrie alfabetul cu litere de mână. La șase ani citea deja o carte pe zi. Din aceea fără poze. După o săptămână, cartea aceasta de gramatică e aproape gata. La matematică, fizică, chimie și biologie e deja avansat. Am început cu el geografia, puțină istorie și filosofie. Engleză a învățat singur. Încep să mă simt depășită. Nu mă dau mare, tot caut soluții să-l pot ajuta în nevoia lui de cunoaștere”, spunea acum ceva timp Dana Nălbaru despre fiul de care este foarte mândră și pe care-l încurajează să-și urmărească pasiunile.