Tania Budi arată la fel de tânără ca la 30 de ani. Vedeta a dezvăluit care este secretul ei

Frumoasa vedetă TV Tania Budi pare la fel de tânără ca la 30 de ani, în pofida faptului că peste două luni va împlini 55 de ani. Mai mult, aceasta dezvăluie că nu-și refuză unele mici plăceri culinare însă respectră mereu anumite reguli. Așa că nu e de mirare faptul că Tania Budi afișează în continuare o siluetă ca trasă prin inel.

Tania Budi rămâne una dintre vedetele autohtone peste care timpul nu și-a pus mai deloc amprenta. Ajunsă la frumoasa vârstă de 54 de ani, fosta vedetă de televiziune arată impecabil, chiar dacă nu-și refuză anumite plăceri. Recent, frumoasa blondină a dezvăluit la ce trucuri apelează ca să rămână în cea mai bună formă.

Tania Budi arată la fel de tânără ca la 30 de ani

Tania Budi pare că sfidează trecerea timpului și afișează în continuare o siluetă de adolescentă. Aceasta și-a creat un stil de viață care îi permite să nu se priveze de mici plăceri culinare și totodată să îi placă de ea de fiecare dată când se uită în oglindă. Vedeta a povestit și ce face pentru a reuși să își mențină formele de invidiat.

„Sport, pilates, am aparate acasă de urcat trepte, mai multe din astea. La pilates am antrenor personal, iar acasă am niște aparate și mai fac cardio. După ora 18.00 nu mai mănânc, în rest consum orice, dar în cantități nu foarte mari”, a spus Tania Budi, pentru Unica.ro.

Mai mult, fosta vedetă TV spuen că nu a lucrat niciodată ca manechin, chiar dacă publicul a perceput-o deseori în acest mod. Și aceasta deoarece ea a prezentat, de-a lungul timpului, multe evenimente, iar în altele a fost protagonistă.

„Nu am fost manechin, toată lumea crede că am fost manechin, am mai fost ca special guest, nu prea îmi place să urc pe podium”, a precizat Tania.

Fosta vedetă TV a intrat de ani buni în afaceri și se pare că a făcut cea mai bună alegere. Partener de afaceri îi este fratele Ionuț, așa că lucrurile merg conform graficului. Tania Budi spune că muncește din greu, dar și petrece.

Tenul Taniei Budi este pe mâini bune

Chiar dacă arată senzațional, Tania Budi are la activ o singură operație estetică, blefaroplastia, la care s-a supus anul trecut, în primăvară. Atunci, medicul estetician i-a extirpat surplusul de piele din zona ochilor. Cu toate acestea, recent, Tania a apelat la un nou tratament de reîntinerire a chipului, fără a apela la operație sau la fire de suspensie.

„Sunt deja 12 ani de când de tenul meu are grijă domnul doctor Iancu Morad. Nu sunt adepta operațiilor estetice și prefer tratamentele cât mai discrete. Acum am apelat la un tratament minim invaziv care reîntinerește pielea și trăsăturile feței, fără operație, și care are efect pentru chiar mai mult de un an de zile”, a dezvăluit Tania Budi.