Care a fost ultima dorință a Dianei înainte să fie răpusă de cancer. Tânăra a închis ochii la doar 28 de ani: „Dumnezeu te ține în brațe acum”

Diana Popescu, o tânără din Constanța, în vârstă de doar 28 de ani, a încetat din viață după ce a pierdut lupta cu cancerul.

Diana Popescu avea doar 28 de ani și multe visuri mărețe. Din nefericire, lupta cu cancerul a fost mai grea decât ar fi crezut oricine, în ciuda puterii de care tânăra a dat dovadă.

Acum, familia și iubitul tinerei din Constanța suferă după pierderea suferită.

Ultima dorință a Dianei, înainte să fie răpusă de cancer

În urmă cu aproape șapte ani, Diana a fost diagnosticată cu cancer. Tânăra avea 28 de ani și încerca să rămână puternică în fața bolii, dar iată că viața a avut alte planuri cu ea.

Diana își dorea foarte mult să devină medic și se pregătea pentru acest viitor. Tânăra terminase Facultatea de Medicină Ovidius Constanța și se pregătea să profeseze în acest domeniu.

În ultimul timp, cancerul Dianei s-a agravat, dar nu a cedat în fața bolii nici măcar în ultimul ceas.

Din păcate, nu a reușit să învingă, astfel că apropiații și familia ei trebuie acum să învețe să trăiască fără tânăra care ar fi fost un medic strălucit.

„Dia mea, îți mulțumesc că mi-ai permis să fac parte din viața ta! Am învățat atât de multe de la tine!Am dus împreună atâtea lupte! Am trăit atâtea emoții, bucurii și tristeți. Tu știi că aș face din nou același lucru, acum și întotdeauna și în toate viețile viitoare! Am sperat până în ultima clipă că bunul Dumnezeu va face o minune pentru tine!Pentru noi, pentru viitorul nostru.

Aveam atâtea vise și atâtea planuri de realizat! Te voi iubi mereu! Voi fi puternic, așa cum ți-am promis! Drum lin către îngeri! Cândva ne vom regăsi!”, este mesajul scris de iubitul Dianei Popescu, pe Facebook.

Mama Dianei, ultim omagiu pentru fiica sa

Mama Dianei este răpusă de durere după moartea fiicei sale. Femeia a ținut să mulțumească celor care au donat și au fost alături de tânăra în vârstă de 28 de ani până la final, anunțând că aceasta a pierdut lupta cu cancerul.

„Când îngerii din cer sunt bolnavi, Dumnezeu cheamă medici de pe pământ să-i lecuiască! Azi a chemat-o pe Diana, buna și frumoasa mea copilă! Deşi a luptat şi şi-a dorit nespus să învingă boala, aceasta a fost mai puternică! Vă mulțumesc că ați fost alături de ea în tot acest timp, vă mulțumesc că v-ați rugat, că ați donat şi că ați crezut în vindecarea ei. Vă vom anunța locul şi data înhumării, în zilele ce urmează! DUMNEZEU TE ȚINE ÎN BRAȚE ACUM, DIANA MEA BUNĂ!”, este mesajul pe care l-a scris mama Dianei.