Cum arata vila de lux a lui Liviu Vârciu

Liviu Vârciu (41 de ani) și familia lui locuiesc într-o vilă luxoasă a cărei construcții complete a durat patru ani.

Artistul estet tată a trei copii: un băiat și o fată cu iubita lui Anda Călin și încă o fată din căsnicia anterioară. În mediul online au apărut poze și filmări cu vila în care cei cinci trăiesc. Casa lui Liviu Vârciu pare dintr-un scenariu hollywoodian, având un design foarte modern și fiind decorată într-un stil excentric.

Cântărețul spunea în urmă cu ceva timp că și-a construit un mic cinematograf în casă, pentru ca familia lui să se poată bucura oricând de un film bun văzut în cele mai confortabile condiții.

Pentru că sunt pasionat de filme, în casă am amenajat un mic cinema, de opt locuri. Am deja sute de filme, pe DVD-uri şi Blue Ray, pe care le-am plătit, pentru că eu respect artiştii. Nu sunt adeptul descărcării filmelor gratis, de pe internet – a spus Liviu Vârciu, la Antena Stras.

Foarte mândru de cum arată casa lui, Liviu Vârciu a postat pe Youtube mai multe clipui video în care prezintă diverse camere din imensa vilă pe care o are.

Liviu spune că Nea Mărin l-a ajutat cu o sumă frumușică de bani, mai exact 50 mii de euro, să finalizeze casa și s-a declarat foarte recunoscător pentru gestul său.

M-a ajutat, mânca-i-aș gura lui! Am fost într-o situație foarte dificilă, nu-mi mai ajungeau banii pentru casă pe care încerc să o finalizez și nea Marin imediat a sărit. Cine-ți mai împrumută bani în ziua de astăzi?! E adevărat că eu mai cheltuiesc banii pe prostii – a spus Varciu.