Georgiana Lobonț a vorbit despre ce s-a întâmplat în Maldive: a recunoscut

Georgiana Lobonț a intrat live pe TikTok cu fina ei, Claudia Puican, și au vorbit despre ce s-a întâmplat în vacanța din Maldive.

Ce s-a întâmplat de fapt în vacanța lor din Maldive
Vestea că Georgina Lobonț și Rareș Ciciovan ar fi ajuns în pragul divorțului a luat prin surprindere pe toată lumea, iar fanilor nu le vine să creadă că cei doi ar fi ajuns în acest punct. Toate zvonurile au pornit chiar în timp ce artista și soțul ei, alături de copiii lor și mai mulți prieteni, se aflau în vacanță, în Maldive, iar singurul care a vorbit despre acest subiect a fost Rareș Ciciovan, care ar fi confirmat totul legat de acest subiect.

Cu toate acestea, după ”bârfele” legate de divorț, cei doi au continuat să posteze fotografii pe rețelele de socializare, semn că totul ar fi bine între ei.

Acum, însă, Georgiana Lobonț și fina ei, Claudia Puican, au intrat live pe TikTok și au vorbit despre ceea ce s-a întâmplat în Maldive, explicând că au filmat un videoclip pentru melodia lor, care este în colaborare cu Armin Nicoară

Georgiana Lobonț: La Cluj, dar atât sunt de obosită, nu am apucat să mă odihnesc deloc. Am plecat de la voi de la Timișoara azi dimineață pe la 10, ne-am culcat azi-noapte pe la 3.

Ideea e că sunt obosită cu drumurile cu avionul, deja efectiv… Și Irinuca doarme, a adormit pe mașină în brațele lui Rareș.

Claudia Puican: Dragilor, pentru cei care nu știți și ați intrat mai târziu pe live, puteți asculta această piesă cu nașa Georgiana Lobonț.

Georgiana Lobonț: Deci asta e cea mai nouă piesă a noastră, am filmat-o în Maldive și a fost super fain. Ne-am bronzat, ne-am relaxat, am râs. ”, a fost discuția dintre cele două, pe live.