Oana Radu și-a dat tatăl în judecată. Motivul te lasă fără cuvinte: „O zic onest!”

Oana Radu și-a da tatăl în judecată! În cadrul podcast-ului „Dincolo de aparențe”, Oana Radu a declarat că a luat această decizie deoarece acesta avea datorie la ea mai mulți bani, inclusiv pensia alimentară pe mai multe luni.

Oana Radu a povestit tot! De ce a ales acestă cale
„Nu aș vrea să devin omul care este el și nu sunt răutăcioasă, dar nu aș vrea să fiu atât de iresponsabilă. O să fiu foarte dură și foarte sinceră! L-am dat în judecată sau l-am acționat în judecată, pentru că avea să-mi dea niște bani din urmă, mă refer la o sumă care adunată era pensia alimentară de pe o lună și tot așa și s-a strâns o sumă măricică”, a mărturisit artista.

De asemenea, cântăreața a mai declarat că singura amintire frumoasă pe care o are legată de tatăl ei este că a câștigat un proces împotriva lui. Când ea avea aproape 18 ani, mama ei i-a intentat proces lui Florin Radu.

Cred că singura amintire frumoasă a fost că mi-a dat banii. Sincer și o zic onest! Atunci a fost pentru că eu nu împlinisem 18 ani când mami mi-a făcut o surpriză și împreună cu avocata noastră i-a intentat procesul. Eu nu știam, dar mami nu avea nevoie de semnătura mea, fiindcă eu eram încă minoră”, a mai adăugat ea.

Oana Radu a povestit că atunci când a împlinit 22 de ani tatăl ei a suant-o și ea nici măcar nu știa cine este.

„Când am împlinit 22 de ani m-a sunat el, dar el mă suna foarte rar, adică o dată la doi ani. M-a sunat și mi-a zis: „Bună, sunt Florin Radu”. Stăteam în pat și încercam să mă gândesc cine este Florin Radu și i-am zis că nu-mi dau seama cu cine vorbesc și mi-a zis că e tatăl meu. Și l-am întrebat de ce nu mi-a zis din prima că e tatăl meu”, a declarat cântăreața.