Ea este Rodica, doctoriță și mamă a doi copii, ucisă de un șofer beat. Tragedia care a uluit o țară

Un șofer beat care încerca să depășească o coloană de mașini pe DN19 a ucis-o pe Rodica, mamă a doi copii și un medic de succes.

Cine era Rodica, victima unui șofer băut și inconștient
Rodia Pal, mamă a doi copii minori, este victima accidentului mortal din comuna Vama, județul Satu Mare. Ea era un medic foarte apreciat în localitatea sa și a lăsat în urma ei o familie îndurerată și o întreagă comunitate aflată în stare de șoc. Accidentul a lăsat pe toată lumea fără cuvinte.

Șoferul criminal este un bărbat în vârstă de 35 de ani, din localitatea Vama, care se afla angajat în depășirea unei coloane de autovehicule pe sensul de mers Orașu Nou-Negrești-Oaș. Acesta a intrat în coliziune cu un autoturism, condus de către medicul Rodica Pal, care ar fi efectuat manevra de mers înapoi la ieșirea de pe podețul de acces al unui imobil, fără a se asigura corespunzător.

Bărbatul de 35 de ani a fost testat cu aparatul etilotest, rezultând o concentrație de 1,11 mg/l alcool pur în aerul expirat, fiind condus la Spitalul Orășenesc Negrești-Oaș pentru a-i fi prelevate mostre biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a gradului de alcoolemie.

În cauză, cercetările continuă sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ucidere din culpă și conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.

Rodica a lăsat în urma ei doi copii frumoși și un soț îndurerat, căruia nu îi vine să creadă ce s-a întâmplat. Viața ei a fost curmată într-o secundă din cauza șoferului urcat beat la volan, dar și a neatenției.

Prietenii au lăsat numeroase emsaje de condoleanțe pe rețelele de scializare.

”Drum lin spre ceruri, Rodica draga! Viata e prea nedreapta. Mircea iti doresc din suflet multa putere,fii tare pentru copilasii vostri”, Drum lin spre cer, suflet bun! Ai plecat prea repede dintre noi și ai lăsat un gol imens. Putere copilașilor și soțului în aceasta grea încercare! Dumnezeu sa o ierte și sa o odihnească în pace!”, sunt foar două dintre mesajele pe care oamenii le-au transmis.