Cătălin Scărlătescu, primele dezvăluiri despre iubita sa într-o emisiune televizată: „Totul începe cu o sticlă cu vin”

Chef Cătălin Scărlătescu (49 de ani) a vorbit pentru prima oară într-o emisiune televizată despre iubita lui, actrița Doina Teodoru (32 de ani). Cei doi au fost invitați în emisiunea “Prețul cel bun”, de la Antena 1, moderată de Liviu Vârciu.

Chef Scărlătescu a recunoscut la sfârșitul anului trecut că are o relație cu câștigătoarea sezonului al treilea iUmor, actrița Doina Teodoru, dar până acum cei doi au fost destul de discreți, ferindu-se de ochii publicului. În ediția de Paște a emisiunii de la Antena 1, Scărlătescu și Doina au stat la pupitrul concurenților, alături de Adriana Trandafir și fiica sa, Maria Speranța.

Liviu Vârciu l-a invitat pe juratul de la “Chefi fără limite” să ghicească prețul unui produs, așa cum cere formatul emisiunii, iar apoi l-a luat la întrebări legate de iubita lui care îi privea de pe scaunul concurenților.

Cum te-ai hotărât să te cumințești? – l-a întrebat Liviu Vârciu. O voce! O voce și o floare! Uite, ceva de genul: Treci acasă! – a răspuns Scărlătescu.

Erai singurul bărbat pe care-l invidiam! M-am oprit eu, s-a oprit Andrei (n.r. – Ștefănescu, din trupa Alb Negru), s-a oprit Pepe, s-a oprit Fodor, toți bărbați frumoși! Te felicit pentru treaba asta! – a adăugat Vârciu. La 25 de ani m-am oprit! – a completat râzând celebrul Chef. Apoi a fost întrebat de gazda emisiunii dacă gătește acasă.

Da, gătesc. Totul începe cu o sticlă de vin și pe urmă începem și gătesc. Eu fac cina, ea micul dejun – a adăugat juratul de la “Chefi fără limite!”

În urmă cu câteva luni, Cătălin Scărlătescu a dezvăluit că are o relație deosebită cu iubita lui. „Este o relație foarte specială și frumoasă… Și așa vreau să rămână”, a declarat Scărlătescu, pentru Cancan, în iarna anului trecut.