Cum arată Minodora, după ce a slăbit 40 de kilograme. Cum reușește să se mențină artista

Minodora este una dintre cele mai cunoscute artiste din țara noastră, care are o mulțime de fani, o familie frumoasă și radiază la fiecare apariție. Cu toate acestea, viața ei nu a fost mereu roz și a avut parte de multe probleme. Sănătatea a pus-o greu la încercare din cauza kilogramelor în plus, de care a reușit să scape, în sfârșit, fiind acum într-o formă de zile mari.

Minodora este una dintre cele mai iubite cântărețe din țara noastră. De ani de zile este în topurile muzicale și are o mulțime de fani, care au iubit-o indiferent de aspectul fizic. Cu toate acestea, problemele de sănătate au determinat-o să slăbească și să ajungă la forma în care este acum, când poate concura cu multe tinerele de 20 de ani.

Artista în vârstă de 43 de ani a reușit să dea jos, în aproximativ doi ani, 40 de kilograme. După ce și-a micșorat stomacul printr-o intervenție chirurgicală, Minodora s-a menținut, a urmat un stil de viață sănătos și arată din ce în ce mao bine.

Minodora a mărturisit că a fost la doar un pas de a face diabet din cauza kilogramelor prea multe și starea ei de sănătate se agravase, dar operație de tăiere a stomacului a salvat-o. În acest moment, pe lângă anumite picături pe care le utiliează, mănâncă cu limită și are grijă la alimentele din meniul ei.

„Am ajuns unde mi-am dorit. Am acum 60 kg, de la 100. Am slăbit în doi ani, treptat. Mă simt bine, sunt ok, am slăbit sănătos, mănânc carne, cu limită, ouă, salate, de toate’, a spus Minodora la Antena 1.

Minodora a trecut, în urmă cu doar câteva luni, printr-o operație la colon. Mulți au crezut că este vorba despre o operație de eliminare a pielii în exces, care îi deranjează pe cei care slăbesc foarte multe kilograme. Cu toate acestea, ea a ținut să explice tuturor că problemele au pornit de la constipație, din cauza căreia a avut nevoie de o operație la nivelul colonului.

Deși a fost destul de greu, e a mărturisit că este o femeie puternică și că nimic nu o poate doborî. Artista a delcarat că s-a recuperat acasă, iar acum este într-o formă de zile mari.