Fiica cea mică a Anamariei Prodan a trecut prin clipe de coșmar, dar nu renunță: «Sunt perfectă!»

Nu cu multe zile în urmă, impresara Anamaria Prodan a sărbătorit cu mare fast împlinirea a 50 de ani. Cea care a atras toate privirile la petrecerea organizată de către fosta soție lui Laurențiu Reghecampf a fost, însă, fiica cea mică a acesteia: Sarah Dumitrescu. Iată cu ce se ocupă tânăra și ce cuvinte are de spus la adresa mamei sale!

Sarah Dumitrescu trăiește de ani buni în Statele Unite ale Americii

Sarah Dumitrescu are 22 de ani și este fiica cea mică pe care Anamaria Prodan o are alături de fostul jucător de baschet Tiberiu Dumitrescu. Se pare că așchia nu a sărit departe de trup în cazul lui Sarah, care a moștenit de la tatăl ei pasiunea pentru baschet. Tânăra se antrenează din greu pentru a atinge nivelul de performanță dorit și, din păcate, nu este străină accidentărilor.

La ora actuală, Sarah Dumitrescu este legitimitată la Cal Poly Mustangs, echipă care reprezintă California Polytechnic State University, din San Luis Obispo. Din nefericire, Sarah a suferit mai multe accidentări și nu a putut să joace alături de colegele sale. Ea a suferit nu mai puțin de trei intervenții chirurgicale, însă nu se dă bătută și speră că va reveni curând pe teren, în formă maximă!

„Sunt deja la a treia operație, mă simt foarte bine. Am fost operata în septembrie, acum doua luni. Prima a fost cea mai grea, dar Doamne Ajuta să nu mă accidentez iar. Mă simt foarte bine acum.

Mă simt stăpână pe picioare și merg la recuperare în fiecare zi și chiar mă simt foarte foarte bine. Eu studiez la Politehnica în California. Sunt anul IV, mai am un an și termin. Am ales Politehnica pentru că echipa scolii era foarte buna și a fost alegerea perfecta. Eu stau singura acolo. Stau așa de la 13 ani. Mă simt mai confortabil așa.

Am plecat din România la sfârșitul clasei a 7-a. Am făcut liceul acolo. Primul an în care m-am mutat plângeam în fiecare zi. Îi ziceam lui mama că nu mai vreau în America. Mi-a fost foarte greu primul an, însă după ce m-am obișnuit au fost cei mai frumoși ani din viața mea”, a declarat fiica cea mică a impresarei, într-un interviu pe care l-a acordat la AntenaStars.

Sarah nici nu vrea să audă despre intervențiile estetice

Nici la capitolul încredere în propria persoană Sarah nu stă deloc rău. Se consideră o femeie frumoasă, puternică, talentată și refuză să acorde prea multă atenție răutăcioșilor care preferă să arunce cu noroi și să facă comentarii răutăcioase.

„Mi se pare jenant să-ți faci operații la vârsta mea. Am văzut și că am extensii și gene! Asta da, am, când am liber. Atât!

La ce viață am eu, nu am timp de prostii. Arăt perfect. Este vorba de genă. Mama arată perfect, frații mei la fel, eu la fel. Suntem unici, frumoși și deștepți. În primul rând, suntem oameni cu O mare”, a declarat Sarah Prodan, conform Click!