Andra, de urgenta la spital. Catalin Maruta a facut anuntul. Ce s-a intamplat

Catalin Maruta a suferit recent o interventie chirurgicala complexa. In urma acesteia, prezentatorul si-a dat seama cat de importanta e sanatatea sa si a celor dragi.

El a povestit ca, in urma cu putin timp, Andra a fost nevoita sa mearga de urgenta la spital, din cauza unei probleme serioase.

Nu ne gândim la sănătatea noastră până când nu ne lovește o problemă. Atunci ne aducem aminte cât de importantă este! Și au tot fost diverse experiențe în ultimul timp: am avut viroze, eu m-am operat la picior, iar Andra, înainte de spectacolele de Crăciun, a ajuns la spital din cauza epuizării. Ne revenim, dar nu uităm că poate altora le este mult mai greu si ca trec prin situatii si mai dificile.

Cătălin Măruță a fost supus unei intervenții chirurgicale la picior, o operație de ligamente încrucișate pe care nu o mai poate amâna.

Pentru inceput, noi ne vom implica in actiuni dedicate cauzelor comunitare pentru copii si varstnici aflati in situatii dificile. O să vă ținem la curent cu fiecare pas și sperăm să fiti alături de noi! Noi vrem sa aducem o raza de lumina copiilor si seniorilor, in vietile lor greu incercate.

Cătălin Măruță a declarat că nu are foarte mari emoții în ce privește intervenția, însă Andra nu a mai rezistat presiunii și a izbucnit în lacrimi.

Cu ochii în lacrimi, Andra i-a mărturisit soțului său că se teme pentru el și că și-ar dori să fie ea operată în locul lui.

„Ce faci, iubire? Te-ai îmbrăcat, ți-ai luat costumul de asistentă? Ai emoții? Nu cred? Pe bune?”, a spus Măruță.

„Ce să fac, te mângâi! Știi cum simți tu când mă duc la operație și ai vrea să fii tu în locul meu. Asta simt eu acum”, i-a răspuns Andra cu lacrimi în ochi.

„Ea este iubita”, a încheiat Măruță.

Andra a publicat și un mesaj pe Instagram, alături de o fotografie cu ea și soțul ei, în care și-a declarat întreaga ei susținere. „De 16 ani împreună, de 15 ani căsătoriți. Întotdeauna împreună. Trecem prin toate ținându-ne de mână!”