Felicitări! Vedeta noastră a născut un băiețel sănătos

Emily Burghelea a devenit mamă a doua oară. Blondina a născut un băiețel sănătos, de nota 10: “Faceți cunoștință cu voinicul nostru”

Sărbătoare mare în familia lui Emily Burghelea! După ore întregi de așteptare, fosta asistentă TV și-a adus, în sfârșit, băiețelul pe lume.

Emily Burghelea radiază de fericire. Fosta asistentă TV și soțul ei și-au cunoscut în sfârșit băiețelul, după o lungă așteptare. Micuțul a venit pe lume vineri, iar proaspeții părinții au fost de-a dreptul copleșiți de emoții: “Cel mai frumos sentiment din lume. Emily Burghelea a creat un om, băiatul nostru! A luat 10 la naștere!”, a anunțat soțul lui Emily Burghelea, în mediul online.

Cu doar cateva minute inainte de a naste, Emily isi asepta sotul care inca nu ajunsese la spital. Din fericire, el a venit la timp pentru a asista la nastere.

“Bine ai venit pe lume, sufletul meu! Ai așteptat să ajungă tati ca să o țină de mână pe mami, iar când amândoi am fost acolo să te întâmpinăm, te-ai născut ca un înger, repede și ușor, pe cale naturală și ne-ai uimit pe toți! Faceți cunoștință cu voinicul nostru de 10! N-aș fi crezut că în pântecele mele se ascundea un bebeluș așa de mare! Vă vine să credeți că are 3700 de grame și cu toate acestea sunt ca nouă? El este minunea mea de la Dumnezeu…L-am născut cu zâmbetul pe buze, la fel cum am fost și pe toată perioada travaliului, iar când mi l-au pus doctorii la piept cerul s-a deschis și îngerii au început să cânte pentru noi… Ce trăim acum este magic!”, a scris Emily Burghelea, în dreptul unei fotografii emoționante, cu fiul ei.