Biscuiti cu mascarpone si ciocolata: un desert spectaculos fara coacere – gata in cateva minute

Ingrediente:

Frisca lichida – 500 ml

Mascarpone – 150 g

Fulgi de ciocolata neagra – 100 g

Biscuiti – 200 g

Napolitane (optional) – 50 g

Lapte integral – 150 ml

Mod de preparare:

Turnati frisca intr-un castron mare, adaugati mascarpone si bateti pana cand crema incepe sa se intareasca.

Apoi turnati fulgii de ciocolata neagra si pisati napolitanele.

Amestecati cu o spatula si lasati deoparte pentru mai tarziu.

Turnati lapte integral intr-un castron mic si pregatiti forma in care veti forma desertul.

Inmuiati fiecare biscuite in lapte pe toate partile si apoi puneti-l in forma.

Odata ce ati creat baza de jos, aplicati umplutura de crema pe ea si nivelati-o bine in toate directiile.

Apoi inmuiati biscuitii ramasi in lapte si puneti-i peste crema.

Acoperiti desertul cu folie alimentara si puneti-l la frigider pentru patru ore.

Taiati desertul in portii, pastrand forma biscuitilor.

Pofta buna!