Eugenia Şerban, recunoscătoare că nu a murit: „M-am împrietenit din nou cu Dumnezeu”

Actrița Eugenia Șerban a precizat recent că este recunoscătoare că nu a murit după ce s-a luptat cu cancerul, pe care l-a învins de două ori. Această cumpănă din viața ei i-a oferit o nouă perspectivă asupra a tot ceea ce o înconjoară. Eugenia Șerban își dorește în prezent să se concentreze mai mult pe carieră și vrea să prețuiască orice clipă.

Îndrăgita vedetă Eugenia Şerban a vorbit recent, într-o emisiune TV, despre problemele cu care s-a confruntat după ce a aflat că are cancer. Actriţa a recunoscut că a trecut prin momente cumplite după ce a fost diagnosticată cu teribila maladie. Cu toate acestea, ea vede și un lucru bun în problema cu care s-a confruntat. Eugenia Șerban a descoperit cât de important este să te bucuri de fiecare moment și mai ales care sunt lucrurile ce contează în viață.

Eugenia Şerban, recunoscătoare că nu a murit

Cunoscuta actriță a fost prezentă în emisiunea „Vorbește lumea”, acolo unde a vorbit despre cea mai grea perioadă din viaţa sa. În urmă cu câțiva ani, Eugenia Șerban a fost diagnosticată cu două tipuri de cancer, ginecologic și la sân. Din fericire, actrița în vârstă de 52 de ani a ieșit învingătoare în lupta cu boala nemiloasă. În prezent, actriţa mărturiseşte că se simte bine şi se bucură de fiecare clipă pe care o trăieşte. Nu în ultimul rând, Eugenia Șerban este recunoscătoare că nu a murit, experiența teribilă oferindu-i o nouă perspectivă asupra vieții.

„Această boală m-a învățat să nu mă mai stresez din orice, să las lucrurile să se rezolve în ritmul lor. De asemenea, am mai învățat că trebuie să ma bucur mai mult de fiecare clipă împortantă din viața mea”, a declarat vedeta în emisiunea prezentată de Adela Popescu.

Totodată, actrița recunoaște că această cumpănă a făcut-o să se apropie din nou de Dumnezeu. Ea și-a dat seama că oamenii au de multe ori așteptări prea mari de la Divinitate, când de fapt în unele cazuri rezolvarea unor probleme ține doar de ei.

„M-am împrietenit din nou cu Dumnezeul meu, pe care eram atunci supărată, și da, am învățat că El nu poate să-mi dea mai mult decât poate organismul meu să ducă”, a mai spus Eugenia Șerban.

Eugenia Șerban duce acum o viață simplă și lipsită de griji

Vedeta poate spune că atunci când a descoperit că este bolnavă a trecut prin Iad, dar s-a întors mai puternică și mai hotărâtă să lupte pentru viață. Ea a învins de două ori teribila maladie și s-a recuperat în cele din urmă. La acel moment, în 2019, Eugenia Șerban fost diagnosticată într-un singur an cu două forme de cancer (ginecologic și la sân). Ea a petrecut nu mai puțin de 12 ore pe masa de operație. În prezent, actrița încearcă să aibă un trai cât mai simplu și mai sănătos.

„Legat de alimentație nu am urmărit vreun plan anume. Mânănc o dată pe zi, dar destul de sănătos. Asta făceam și înainte, iar alimentația n-are nicio legătură cu ceea ce mi s-a întâmplat mie. Stresul mi-a dăunat cel mai mult, el fiind mai rău că orice altă alimentație necorespunzătoare din ziua de azi (…) Cancerul sper să nu fie o lecție pentru nimeni. A fost doar o încercare a vieții pe care am reușit să o depășesc în totalitate, sper eu”, a încheiat Eugenia Șerban recunoscătoare că nu a murit în 2019.