Georgiana Lobonț și-a făcut bagajele și a plecat din Maldive: „Gata!”. Ce anunț a făcut cu soțul lângă ea

Georgiana Lobonț și soțul ei au avut parte de o vacanță exotică, chiar dacă cuplul a întâmpinat și probleme în căsnicie, iar Rareș Ciciovan a mărturisit în exclusivitate pentru SpyNews.ro că va divorța. Cei doi s-au împăcat și au publicat pe rețelele de socializare imagini în ipostaze tandre, iar acum se vor întoarce în țară, asta după ce au petrecut câteva săptămâni bune departe de meleagurile românești. Iată anunțul făcut de vedetă în mediul online!

Georgiana Lobonț și soțul ei, Rareș Ciciovan, au avut parte de momente de relaxare în vacanță chiar dacă soțul vedetei mărturisea în urmă cu câteva zile că va divorța de artistă. Cântăreața a a declarat pe rețelele de socializare că se va întoarce în România.

Georgiana Lobonț s-a întors în România din vacanță

Georgiana Lobonț îți ține fanii la curent cu toate momentele din viața ei, iar de această dată cântăreața a mărturisit în mediul online că se va întoarce acasă deoarece are proiecte pe plan profesional. Artista a dezvăluit că a petrecut destul de mult timp în vacanță exotică alături de familia ei și le-a arătat fanilor ultimele imagini de pe insulă.

”Gata vacanța. Venim acasă și începem munca.Tocmai ce a sosit momentul să plecăm spre casă, așa că vă pupăm, a fost tare frumos, într-adevăr a fost și mult, data viitoare am zis că facem puțin altfel, o să stăm 5-6 nopți pe o insulă și încă 5-6 nopți pe o altă insulă. Ne place să stăm pentru că este frumos.”, a declarat Georgiana Lobonț pe rețelele de socializare.

Georgiana Lobonț și Rareș Ciciovan s-au împăcat!

Georgiana Lobonț a publicat pe rețelele de socializare mai multe fotografii din vacanța din Maldive alături de soțul ei și copiii. Chiar dacă Rareș Ciciovan a declarat în exclusivitate pentru SpyNews.ro că va divorța, acum lucrurile dintre cei doi decurg bine și s-au fotografiat mediul online în ipostaze tandre și mai fericiți ca niciodată.

Artista și soțul ei s-au pozat în timp ce se sărutau și se țineau de mână atunci când se aflau într-o piscină de pe insula exotică și cei doi au avut parte de o masă copioasă, cu preparate delicioase.