„Sunt super fericită!”. Georgiana Lobonț, primă reacție după ce soțul ei a confirmat divorțul. Ce a postat artista

După ce soțul ei, Rareș Ciciovan a confirmat divorțul în exclusivitate pentru SpyNews.ro, Georgiana Lobonț a avut prima reacție pe rețelele de socializare, iar vedeta a declarat că este fericită. Artista a postat un videoclip alături de copiii ei în timp ce cântau în vacanță. Iată ce i-a adus fericirea vedetei!

Rareș Ciciovan, soțul Georgianei Lobonț, a fost cel care a confirmat divorțul în exclusivitate pentru SpyNews.ro. Soțul vedetei nu a oferit care este cauza separării și de ce a luat această decizie. Chiar dacă relația dintre ei părea una bună și fără probleme, iar cei doi s-au cunoscut încă pe vremea când erau la liceu, se pare că acum lucrurile dintre ei eu luat o întorsătură, motiv pentru care au ajuns la divorț.

Georgiana Lobonț, prima reacție după ce soțul ei a confirmat divorțul

Georgiana Lobonț nu a oferit detalii despre separarea de soțul ei, dar niciun alt indiciu, însă vedeta a postat pe rețelele de socializare că este fericită și a declarat motivul. Georgiana Lobonț a postat pe rețelele de socializare un videoclip cu copiii ei în timp ce cântau în vacanță.

Georgiana Lobonț a mărturisit pe rețelele de socializare că se simte bucuroasă deoarece a primit bifa albastră pe Instagram care denotă faptul că este un artist verificat și de platformă. Lucrurile dintre ea și soțul ei se pare că nu au afectat-o pe vedetă, motiv prntru care a explicat că se simte bucuroasă în aceste momente.

”Sunt super fericită! În sfârșit am primit bifa albastră prin care se denotă faptul că sunt un artist verificat și de Instagram!”, a scris Georgiana Lobonț pe rețelele de socializare.

Soțul Georgianei Lobonț, primele declarații despre divorț

Nimănui nu i-a venit să creadă atunci când soțul Georgianei Lobonț a confirmat divorțul de artistă. Rareș Ciciovan a mărturisit că mariajul lor s-a terminat, însă momentan nu au fost înaintate actele de divorț.

”Nu am înaintat actele de divorț, le-am făcut extra pentru că am și eu prieteni în România. S-a terminat, cu asta am spus tot, un nou început pentru fiecare. Impulsul de moment e de ani de zile, nu poate fi impuls de moment, impulsul de moment nu se referă la ce s-a întâmplat astăzi. Să nu mă înțelegeți greșit, s-a terminat, e simplu.

”Nu am înaintat actele de divorț, le-am făcut extra pentru că am și eu prieteni în România. S-a terminat, cu asta am spus tot, un nou început pentru fiecare. Impulsul de moment e de ani de zile, nu poate fi impuls de moment, impulsul de moment nu se referă la ce s-a întâmplat astăzi. Să nu mă înțelegeți greșit, s-a terminat, e simplu”, a spus Rareș Ciciovan, soțul Georgianei Lobonț, în exclusivitate.