Loredana Groza mănâncă sănătos: cu ce a înlocuit uleiul în mâncare

Loredana Groza a împărtășit cu fanii ei care este secretul unei siluete de invidiat! Artista a înlocuit uleiul și untul din mâncare cu un ingredient mai puțin cunoscut, dar extrem de sănătos.

Ce face Loredana Groza ca să se mențină în formă
Celebra artistă a înlocuit uleiul și untul cu ghee. Acesta se obține din separarea grăsimii de apă ori de substanțele solide care se regăsesc în lapte. Este un ingredient pe care nu multă lume în cunoaște, dar care devine extrem de popular printre adepții unei diete sănătoase. Este o grăsime care se pare că nu se depune în organism și este mult mai benefică decât uleiul vegetal.

Vedeta a prezentat o rețetă de supă de post indiană, care este cunoscută sub denumirea de Rasam și pe care o consumă des.

Ingrediente
o linguriță turmeric
frunze de curry
jumătate de lingură pudră de rasam
sare
coriandru
două roșii
100 grame linte roșie
apă
ghee
4 căței de usturoi
o linguriță boabe de muștar
o linguriță chimen
Modul de preparare
Pentru început, punem într-o cratiță lintea la rumenit, însă fără ulei sau apă. După ce s-a rumenit o răsturnăm peste roșiile pe care le tăiem înainte în cubulețe. Punem totul în cratița de supă.

Adăugăm peste aproximativ șase cupe de apă, sare, iar apoi acoperim cu un capac și lăsăm la fiert. Pentru următorul pas trebuie topim ghee-ul într-o tigaie, după care punem peste condimentele și usturoiul. De reținut este faptul că nu se pune acum coriandrul.

Călim totul puțin și adăugăm apă peste. Lăsăm la foc mic și amestecăm. După ce s-a fiert lintea punem cu roșiile peste amestecul făcut cu condimente. Adăugăm sare și mai lăsăm la fiert, iar apoi este gata de servit. Poftă bună!