Cristi Minculescu a divorțat după 40 de ani și și-a refăcut viața. În urmă cu câțiva ani, fosta parteneră i-a salvat viața

După patru decenii de căsnicie, un lucru din ce în ce mai greu de realizat, Cristi Minculescu a divorțat de soția lui. Acesta și-a refăcut viața, iar iubită îi este cine s-ar fi așteptat cel mai puțin.

Cristi Minculescu și cea care i-a fost soție timp de 40 de ani au divorțat. Solistul trupei Iris și-a refăcut viața cu o femeie cu care a colaborat foarte mulți ani.

Cristi Minculescu a divorțat

Rodica și Cristi Minculescu păreau că sunt definiția perfectă a expresiei „împreună pentru totdeauna”. Cei doi au fost împreună timp de 40 de ani, dar au decis să meargă pe drumuri separate.

În urmă cu mai mulți ani, când Cristi Minculescu a aflat că suferă de o boală cruntă, Rodica i-a fost salvarea, după ce i-a donat o parte din ficat.

Cu toate că au trecut și prin momente delicate împreună, cei doi au decis să pună punct, deoarece lucrurile nu mai funcționau așa cum trebuie.

Acum, Cristi Minculescu și-a refăcut viața sentimentală. Artistul a început o relație cu cea care se ocupă de managementul trupei IRIS. Mai mult decât atât, conform informațiilor vehiculate, relatează romani-buni.info, cei doi sunt împreună încă din anul 2015.

După ce divorțul a fost pronunțat, Rodica a decis să plece definitiv în Germania. În tot acest timp, de fiecare dată când Cristi Minculescu și iubita lui ies în public, sunt foarte tandri, ceea ce denotă faptul că sentimentele lor sunt puternice și reale.

Trupa IRIS încă este pe val și după atâta timp

În cadrul unui interviu acordat pentru un post de televiziune din țară, Cristi Minculescu a spus că trupa lui a fost extrem de solicitată în această vară, având foarte multe concerte, unele săptămâni fiind solicitați să cânte de luni până duminică.

Mai mult decât atât, nici perioada sărbătorilor de iarnă nu a fost una prea liberă și prea relaxantă pentru ei, deoarece, din nou, piesele lor au fost ascultate de sute de oameni.

Deși meseria de artist nu este una relaxantă și este extrem de obositoare, Cristi Minculescu și colegii lui de trupă nu se plâng, deoarece niciun loc nu este mai frumos pentru ei decât scena, deoarece le dă oportunitatea de a face ceea ce le place.

Cristi Minculescu a mai spus că se simte foarte bine acum, din toate punctele de vedere. Acesta și-a făcut și o schimbare de look și a renunțat la părul lung care l-a consacrat și și-a făcut cont și pe TikTok, fiind în pas cu moda.