Primele vești date de Cătălin Măruță după ce a ieșit din operație

Prezentatorul Cătălin Măruță a fost nevoit să ia o pauză de la emisiunea pe care o prezintă de ani de zile. El a trecut printr-o operație de ligamente încrucișate rupte, intervenție ce a trebuit să fie făcută de urgență.

Cătălin Măruță a ieșit din operație și a dat primele detalii cu privire la starea sa actuală. Andra, soția lui, i-a fost alături în aceste momente grele, fiind totodată și copleșită de emoții din cauza operației prin care a trecut.

Cum se simte Cătălin Măruță după ce a ieșit in operație
Prezentatorul a fost supus unei intervenții complexe la genunchi. El avea ligamente încrucișate, iar operația a fost una obligatorie. Măruță a rămas foarte impresionat de modul în care Andra, soția lui, i-a purtat de grijă în această perioadă. Operația la care a fost supus Cătălin s-a terminat cu bine, acesta împărtășind cu fanii lui informații despre procedură.

„Gata! Pacientul a supraviețuit. M-a așteptat și asistenta mea personală (n.r. Andra).Am putut să văd operația pe monitor. Am stat de vorbă cu doctorul. Totul a fost bine. Am fost un pacient ascultător. Urmează recuperarea pentru că de acum începe distracția. Mâine după-amiază mă externez, apoi e nevoie de câteva zile în care trebuie să respect câteva zile de proceduri (n.r de recuperare)”, a spus Cătălin Măruță, imediat după intervenție.

Fanii prezentatorului au fost ținuți la curent cu informații în privința stării acestuia. Înainte de a intra în sala de operații, Măruță a postat un mesaj emoționat pe rețelele de socializare, potrivit, viva.ro.

„Împreună, la bine și la greu. Chiar dacă Andra nu poate intra in sala de operații, nu face anestezia, nici nu ține bisturiul, totuși participă și ea la operația mea. Cu sprijin moral. Nu a putut să stea acasă. Nu m-a lăsat să plec singur spre spital. Așa este ea și, chiar dacă i-am spus să mă aștepte liniștită acasă, recunosc că sunt fericit că a vrut să vină. De fapt, nici eu nu aș fi putut să o aștept acasă… Vă mulțumesc pentru toate mesajele voastre de susținere”, a scris Măruță pe Facebook.