Andra Măruță, cu ochii în lacrimi la spital. Ce s-a întâmplat

Andra este alături de soțul ei, Cătălin Măruță, într-un punct critic din viața acestuia. Prezentatorul de la Pro TV va suferi o operație delicată astăzi.

Împreună, la bine și la greu. Chiar dacă Andra nu poate intra in sala de operații, nu face anestezia, nici nu ține bisturiul, totuși participă și ea la operația mea. Cu sprijin moral. Nu a putut să stea acasă. Nu m-a lăsat să plec singur spre spital. Așa este ea și, chiar dacă i-am spus să mă aștepte liniștită acasă, recunosc că sunt fericit că a vrut să vină. De fapt, nici eu nu aș fi putut să o aștept acasă… 🙏🥰 Vă mulțumesc pentru toate mesajele voastre de susținere! 🤗

Cătălin Măruță va suferi o intervenție chirurgicală. Operația nu mai suportă amânare, așa că joi urcă pe masa de operație. „Joi sunt programat să fac o operație de ligamente încrucișate. Voi lipsi o perioadă de la emisiune. Îmi e frică de tot, îmi e frică de intervenție”, a declarat Cătălin Măruță în emisiune, conform fanatik.ro.

Începând de joi, 12 ianuarie, Cătălin Măruță nu va fi prezent în emisiunea lui, „La Măruță”, de la PRO TV. Chiar ieri, în direct, prezentatorul a dezvăluit cu ce probleme se confruntă, care sunt motivele pentru care va lipsi o perioadă de pe post.