Jorge și Răzvan Danciu s-au certat la Survivor 2023. Ce vorbe dure și-au adresat: „La 20 de ani, demonstrez mai multă educație decât tine”

Jorge și Răzvan Danciu s-au certat la Survivor 2023. Deși păreau că se înțeleg bine, „Faimosul” Jorge și „Războinicul” Răzvan Danciu au intrat într-un conflict la primul consiliu din acest sezon. Daniel Pavel i-a anunțat pe cei doi că rămân în afara triburilor din care aparțin, fapt care i-a luat total prin surprindere atât pe cei doi, cât și pe colegii lor de echipă. Jorge i-a reproșat lui Răzvan că deși l-a ajutat, acesta nu a avut un comportament corect. Răzvan a venit cu o replică și mai acidă la adresa vedetei.

Jorge și Răzvan Danciu s-au certat la Survivor 2023. Jorge și Răzvan Danciu și-au adresat vorbe dure la primul consiliu. Mult așteptata ediție Survivor 2023 a debutat pe 9 ianuarie, iar publicul a avut ocazia să vadă care este dinamica dintre concurenți și cum fac față primelor probe. Întreaga atmosferă i-a cam luat pe nepregătite pe unii dintre ei, atunci când s-au văzut în mijlocul junglei dominicane.

Cei care s-au făcut remarcați au fost Jorge din tribul Faimoșilor și Răzvan Danciu din echipa Războinicilor. Aceștia s-au confruntat încă din prima ediție cu o situație extrem de neașteptată, când Daniel Pavel i-a anunțat că au fost lăsați în afara triburilor din care fac parte. Acest moment a generat primul conflict de la Survivor România 2023, în care Jorge și Răzvan Danciu au avut un schimb dur replici.

Jorge și Răzvan Danciu s-au certat la Survivor 2023
Cea de-a doua ediție de la Survivor România 2023 a adus și primul conflict dintre concurenți, după ce Jorge și Răzvan Danciu au rămas în afara triburilor. „Faimosul” Jorge i-a reproșat mai tânărului său adversar, Răzvan, că nu are un o atitudine corectă, având în vedere că ajutorul pe care i l-a oferit.

„Am înțeles ce vrea să spună vorba „mușcă mâna care te hrănește’. Am fost prietenos cu Răzvan. I-am gătit, i-am dat pătura mea. Am găsit o soluție să stăm sub pelerina mea, pentru că el nu are nici pătură, nici pelerină, și el mă înțeapă. M-a înțepat și în prima zi, l-am lăsat, azi m-a înțepat iarăși, că suntem demoralizați, că sigur vom pierde la joc.

Ce vorbe dure și-au adresat
Recunosc că m-am enervat teribil pentru că nu mi-am imaginat că un copil care are o față de înger poate să muște atât de puternic. M-a durat. Nu am învățat lecția că nu trebuie să am încrede în oameni, însă sunt optimist. Eu voi rămâne prietenos în continuare’, a spus Jorge la Consiliul de Nominalizare.

Răzvan Danciu către Jorge: „Demonstrez mai multă educație decât tine”
„Războinicul” Răzvan Danciu a menționat că este pregătit să lupte pentru a avansa cât mai mult în concurs și a negat acuzațiile pe care i le-a adus Jorge. Danciu i-a dat o replică foarte acidă lui Jorge și le-a atras atenția Faimoșilor că sar în apărarea colegului lor, deoarece acesta nu este în stare să se apere.

„De față cu mine, e total altfel. Ceea ce numește el că l-am înțepat este faptul că am spus că războinicii sunt mult mai tari și m-am bucurat că am adus primul și ultimul punct’, a declarat Răzvan Danciu, în cadrul Consiliului de Nominalizare. „Efectiv, la 20 de ani demonstrez mai multă educație decât tine’, a fost replica acidă pe care i-a dat-o Răzvan lui Jorge. „Voi săriți ca hienele, pentru că el nu se poate apăra’, le-a spus Răzvan Danciu „Faimoșilor”

„Eu îi sunt recunoscător lui Jorge pentru că m-a ajutat, îmi place de el, dar ceea ce face acum pe mine m-a dezamăgit foarte tare. Ce nu a înțeles Jorge este că oricum am fi în Exil., când ne întoarcem pe insulă, suntem adversari. Nu știu unde crede că a venit, dar suntem la Survivor, boy!’, a precizat Răzvan Danciu.