Surpriză la PRO TV! Daniel Pavel l-a dat afară pe Jorge din tribul faimoșilor de la Survivor România 2023

Survivor România 2023 a început cum nu se putea mai rău pentru doi concurenți. Daniel Pavel, gazda emisiunii, l-a dat afară pe Jorge din tribul Faimoșilor și pe Răzvan din echipa Războinicilor, iar motivul i-a lăsat muți pe telespectatori.

Luni, 8 ianuarie 2023, telespectatorii au urmărit prima ediție Survivor România 2023. Războinicii și Faimoșii s-au luptat pentru recompensă, Războinicii fiind cei care au ieșit învingători.

La finalul primului joc de recompensă, Daniel Pavel a făcut un anunț neașteptat. Concurenții din ambele echipe au fost rugați să nominalizeze câte un coleg. Cei aleși au fost Jorge din echipa Faimoșilor și Răzvan din echipa Războinicilor care au rămas în afara triburilor și au părăsit ceremonia.

”Jorge și Răzvan ați ieșit în afara triburilor. Vă rog să părăsiți ceremonia”, a fost anunțul lui Daniel Pavel.

Prima probă de la Survivor România 2023 a fost câștigată detașat de Războinici cu scorul de 9-3. Recompensa a constat în cuie, ciocan, macetă, 1 kg de orez și 1 l de ulei pentru echipa câștigătoare, echipa învinsă a primit doar 600 g de orez și 0,5 l de ulei.

CE MĂNÂNCĂ, DE FAPT, CONCURENȚII SURVIVOR 2023
Nu este un secret faptul că participanții de la Survivor România 2023 sunt monitorizați 24 de ore din 24. Lupta cu foamea este una dintre cele mai grele probe de trecut, însă mulți telespectatori se întreabă dacă nuca de cocos și alimentele câștigate la jocuri sunt singurele resurse la care aceștia au acces.

”Ați fost curioși dacă: „În afara orelor de filmare, concurenții mai mănâncă și altceva pe lângă cocos?”. Nu există în afara orelor de filmare. Ei sunt monitorizați 24h/24h. Pe lângă cocos ei mănâncă doar alimentele câștigate la jocuri”, este mesajul oficial de pe pagina de Facebook Survivor România 2023.