Liviu Vârciu are un băiat care îi calcă deja pe urme. Artistul are cu ce se mândri

Liviu Vârciu poate spune că este un bărbat împlinit după ce iubita lui l-a făcut tată de băiat în urmă cu mai bine de doi ani. Artistul are doi copii cu actuala sa parteneră, Anda Călin, înaintea lui Matei aceasta aducând-o pe lume pe Anastasia. Totodată, Liviu Vârciu mai are o fiică dintr-o relație anterioară, pe nume Carmina Maria, aceasta având 20 de ani.

Liviu Vârciu e un bărbat fericit, și aceasta deoarece prezentatorul TV e împlinit pe toate planurile. Prezentatorul TV se iubește de ani buni cu Anda Călin, femeia care l-a făcut tătic de două ori. Cei doi au împreună o fetiță și un băiețel care le seamănă de minune și cu care Liviu Vârciu se mândrește oriunde merge.

Liviu Vârciu are un băiat care îi calcă deja pe urme

În urmă cu mai bine de doi ani, când s-a născut fiul său, Liviu Vârciu a declarat că din acel moment este un bărbat împlinit. După ce în anul 2017 a venit pe lume fetița Anastasia, trei ani mai târziu, în 2020, Liviu Vârciu a devenit tată de băiat. Recent, artistul a împărtășit cu fanii săi câteva imagini adorabile în care apare fiul lui, Matei.

Liviu Vârciu și-a surprins fiul de numai doi anișori în timp ce cânta la orga de jucărie, moment de care s-a bucurat întreaga familie. Liviu Vârciu are din plin cu ce se mândri în plan personal. Până la vârsta de 41 de ani a devenit tată de 3 ori, având două fete, pe Carmina, din prima căsătorie, și pe Anastasia, în vârstă de 5 ani, dar și un fiu, mezinul familiei – Matei -, în vârstă de doar doi ani.

Prezentatorul TV petrece timp de calitate alături de copiii și soția lui ori de câte ori are ocazia, iar weekendul este dedicat familiei și distracției alături de cei mici. Cu doar câteva ore în urmă, actorul a postat în mediul online o serie de imagini adorabile cu cei mici, în momentul în care Matei a arătat tuturor că ușor, dar sigur, calcă pe urmele tatălui său în ceea ce privește muzica.

Liviu Vârciu este un tătic responsabil, implicat pe deplin în viața de familie, care profită de orice moment alături de copiii lui. Acesta și-a încântat fanii cu un program artistic pus în scenă chiar de fiul lui, la orga de jucărie. Iar tot acest spectacol a fost susținut inclusiv de micuța Anastasia, care a dansat pe muzica pe care fratele său a cântat-o, chiar dacă s-a opus spre final.

„La club, acum, avem un artist celebru. Să dansăm toți. Este artistul nostru și cântă gratis. Gata, acum la somn și hai să stăm liniștiți”, a scris Liviu Vârciu pe Instagram.

Cum își câștigă banii fiica cea mare a lui Liviu Vârciu

Și dacă Anastasia și Matei sunt încă micuți, nu același lucru se poate spune despre Carmina, fiica cea mare a lui Liviu Vârciu. Aceasta nu mai este demult un copil, iar acum, la vârsta de 20 de ani, își dorește să reușească să se întrețină de una singură, fără ajutorul părinților ei. Tânăra muncește din greu și se implică în diferite activități care îi aduc bani frumoși, mai cu seamă în mediul online. Ba chiar, aceasta a precizat că își dorește ca, în scurt timp, să ajungă în punctul în care să se întrețină de una singură.

„A fost un pic dificil la început, că nu mai era nimeni, eram singură. În ceea ce privește bănuții, mai am și ajutorul lor momentan, deși din toate puterile și răsputerile mele vreau să închei capitolul ăsta. De când am venit la București și tata m-a ajutat, dar și mama foarte mult. Dar îmi mai câștig și banii mei. Încet-încet, sper să fiu cât mai repede pe picioarele mele.

Banii vin de pe partea de online, pentru că pe asta m-am axat în ultimul timp și lucrez în același timp la atelierul Anei Roman. Sunt un ajutor pentru ea acolo la birou, mă mai ocup de pagina de Instagram. Mă implic în toate necesitățile pe care le are”, a spus Carmina Vârciu.