Lista de ingrediente:
1 kg făină de grâu
400 g margarină (cuburi)
1 cană de zahăr pudră
4 gălbenușuri fierte (răzuit pe ochiuri mici)
1 ou crud
1 lingură de smântână
1 pachet de zahar vanilat
1 pachet de praf de copt
Cum se prepara:
Din ingredientele de mai sus pregatim aluatul. Dupa ce l-am facut, il infasuram intr-o folie de aluminiu si il bagam la congelator timp de 1 ora.
După acest timp, puneți masuri din aluatul răcit în mașină cu un vârf/cap special pentru biscuiti și formați biscuitii (dacă nu aveți mașină de tocat sau cap special, puteți rula aluatul în grosime de aproximativ 1 cm și folosiți forme).
Asezam fursecurile pe o tava tapetata cu hartie de copt, dam la cuptorul preincalzit la 180 de grade si coacem aproximativ 15-20 minute pana se rumenesc.
Înainte de servire, biscuitii pot fi stropiti cu zahăr pudră.
Pofta buna sa aveti!