Laura Cosoi a împlinit 41 de ani. Actrița și-a sărbătorit ziua de naștere departe de România.

Laura Cosoi se află într-o vacanță în insula Phu Quoc, în Vietnam, împreună cu soțul ei, Cosmin Curticăpean, și cele trei fete pe care le au împreună, Rita, Vera și Lara.

Cu ocazia aniversării ei, actrița a împărtășit cu fanii mai multe imagini cu familia ei din această călătorie, alături de un mesaj emoționant.

„Iubire 🤍 Am tot 🙏🏻 Mulțumesc, Viață!”, a fost mesajul scris de Laura Cosoi.

De asemenea, Laura Cosoi a mărturisit faptul că soțul ei, Cosmin Curticăpean, i-a pregătit o surpriză de ziua ei de naștere.

Acesta nu a lăsat ca aniversarea actriței să treacă neobservată și i-a organizat o petrecere pe plajă. Vedeta a rămas impresionată de gestul făcut de partenerul ei de viață.

„Cosmin mi-a pregătit o petrecere, pe plajă, cu foc de tabără, flori parfumate, prieteni dragi… în plină iarnă”, a adăugat Laura Cosoi pe Instagram.

De asemenea, Laura Cosoi a împărtășit cu urmăritorii de pe rețelele de socializare câteva dintre gândurile pe care le avea în preajma aniversării.

„Satele plutitoare din Phu Quoc sunt spectaculoase, iar mâncarea preparată de gazdele pescari este de pomină. Azi este ultima mea zi la 40 de ani. Ce interesant mi se pare că nu identific deloc cu cifrele astea.”

Laura Cosoi și soțul ei, Cosmin Curticăpean, formează unul dintre cuplurile solide din showbiz-ul românesc. S-au cunoscut în anul 2003, iar în 2012 și-au început relația.

În 2015 s-au căsătorit. În 2022, au devenit părinți pentru a treia oară, având împreună trei fete, pe Rita, Vera și Lara.

„Noi luăm copiii cu noi, dorm pe unde apucă, dorm pe scaune, dorm în cărucioare”

Drept urmare, suntem prin lume cu un copil de două luni și am pornit cu el la o lună. Eu, însărcinată în luna a cincea, cu doi copii mici, în perioada pandemiei, am fost în Thailanda și am stat o lună. Cosmin nu e un om care să aibă piedici, opreliști, frici, anxietăți, că nu putem aia, că nu ailaltă, că să alegem varianta de confort.

De fapt, asta este, el nu e un om cu confortul… Vai de mine, să doarmă copiii numai în pat, să aibă ore fixe. Nu, în niciun caz! Noi luăm copiii cu noi, dorm pe unde apucă, dorm pe scaune, dorm în cărucioare, adică n-avem program, apropo de călătorie.

Noi așa suntem, mai liberi puțin, nu ne constrângem. Dacă vrem la cină, luăm copiii la cină, și așa am fost și noi crescuți”, a declarat Laura Cosoi