Prințul Harry, adevărul despre cearta cu familia lui. De ce se simte trădat: “Îmi vreau tatăl și fratele înapoi”

Prințul Harry este în conflict mare cu familia sa de ceva timp. El și Meghan Markle au ales să se rupă de familia regală, dar se pare că motivul ar fi fost unul bine întemeiat. Prințul a vorbit acum fără perdea despre tot ce s-a întâmplat în viața lui.

Prințul Harry susține că a fost „trădat”
Prinţul Harry continuă să vorbească deschis despre cu ruptura din familia regală britanică, unul dintre cele mai apreciate subiecte din lumea mondenă. Au fost foarte criticați pentru alegerea lor de a plecat din Casa Regală și au evitat să vorbească despre acest subiect, dar acum au decis să spună adevărul.

Vezi și: Prințul Harry, în lacrimi. A dezvăluit cum a pierdut Meghan sarcina

Prințul Harry a precizat că, după neînțelegerile și discuțiile aprinse, nimeni nu a vrut să se împace cu el și Meghan și nu a dat dovadă de empatie. S-a simțit atunci trădat, neimportant pentru toți cei dragi, iar acum și-ar dori să îi aibă din nou alături pe fratele și tatăl său.

„Nu au arătat absolut nicio dorinţă de a se împăca. Aș vrea să-mi recuperez tatăl, aș vrea să-mi recuperez fratele”, a spus prințul Harry.

Potrivit sursei citate, Palatul Buckingham a refuzat să comenteze aceste declarații. Au fost, oarecum, neclare, scoase din context, dar pe 8 ianuarie va fi publicat interviul complet și adevărul va ieși la iveală.

Prințul Harry spune că toți au criticat-o pe soția sa, deși nimeni nu știe cum au stat lucrurile în familia lor. Autobiografia Prințului Harry, Spare, pe care toată lumea o așteaptă și despre care deja se spune că va prezenta detalii despre neînțelegerile dintre frați, va fi lansată pe 10 ianuarie. Până atunci, sunt publicate diferite interviuri și fărâme de informații.