Leo de la Strehaia nu dă semne de vindecare. Mama lui este disperată: “Nu s-a trezit după operație!”

Leo de la Strehaia trece prin clipe de groază. Bărbatul a fost operat pe creier după atacul vascular suferit, iar lucrurile sunt tot mai grave acum. Nu s-a ridicat deloc din pat și medicii sunt foarte rezervați în ceea ce privește recuperarea lui.

Patroana este terminată de durere
Patroana, mama lui Leo de la Strehaia, a dezvăluit cum se simte fiul ei, după ce a suferit un atac vascular cerebral. Conform acesteia, prințul țiganilor a suferit o operație grea pe creier, iar acum este în proces de recuperare. Se pare, însă, că este unul anevoios, care nu dă prea multe speranțe.

Mama lui Leo este disperată, pentru că fiul ei nu s-a ridicat deloc din pat de când a fost operat și nici nu poate mânca. Stă numai cu fața în sus și nu dă semne că s-ar simți mai bine.

”După operație, el nu s-a sculat. E tot cu fața în sus de 12 zile aproape. Stă tot cu fața în sus. De mâncat nu prea a mâncat, acum a mâncat două linguri de iaurt, o gură de banană. Nu prea e mâncare asta. Are un furtun, cu care îi dădea pe gât”, mărturisit mama lui Leo de la Strehaia pentru Wowbiz.ro.

Mai mult, Patroana, de mai bine de 10 zile, doarme în mașină, pentru că nu este lăsată să stea la căpătâiul băiatului ei. Primește informații de la asistente, dar nu își poate vedea fiul aflat în momente grele.

Mama lui Leo de Strehaia spune că medicii i-au mai dat doar 2-3 zile de trăit bărbatului, dar salvarea lui a fost operația. A decurs bine, dar nu se știe cum va evolua starea lui, pentru că medicii sunt foarte rezervați. Fac tot posibilul să îl salveze, dar situația ar fi una foarte dificilă.

”Mi-a spus doctorul, care l-a internat prima dată aici, că a stat acolo la el, i-a făcut mult tratament, i-a băgat toate felurile de tratament. A zis: Dacă nu te duci să-l operezi, dacă are șansă, de ce să nu-i mai dai o șansă? Dacă nu-l operezi, în două-trei zile se termină”, a mai adăugat mama vedetei.