Horoscop zilnic, 10 decembrie 2022. Este timpul ca Gemenii sa actioneze

Luna in crestere in zodia Berbec favorizeaza toate actiunile tale si iti cere sa fii atent cu sentimentele celorlalti.

Berbec

Nu fiecare zi este menita sa fie o descoperire si stii asta. Asa ca inceteaza sa-ti reprosezi faptul ca astazi nu vei deveni din nou mai bun, mai frumos si mai de succes decat toti ceilalti. Lasa-te sa-ti tragi sufletul si lucreaza mental la greselile din saptamana de lucru trecuta. Sfat: nu poti ajunge in varf in fiecare zi.

Taur

Astrele spun ca te-ai supraincarcat cu munca si sarcini pe care nu mai ai puterea sa le rezolvi. Nici fizic, nici moral. Asa ca invata sa delegi responsabilitati si acorda-ti mai mult timp pentru a te recupera. Sfat: eliberati-va de responsabilitatea pentru unele sarcini.

Gemeni

Este timpul sa scapi de sindromul impostorului, din cauza caruia nu poti face un pas inainte. Intelege: acum esti acolo unde ar trebui sa fii si ai ceea ce meriti prin munca grea si calitatile tale. Nu mai este timp sa asteptati o oportunitate, mergeti catre ea!

Rac

Tot ce este nou incepe cu o idee. Pentru tine, casa acestor idei a fost intotdeauna inima, nu mintea. Lasa-l sa faca alegerea pentru tine si sa culeaga roadele curajului tau si ai increderii in intuitia ta. Sfat: Deschide-ti inima catre lucruri noi.

Leu

Fa-ti timp pentru tine in acest weekend. Daca doriti relaxare, atunci optati catre masti hidratante si saruri de baie. Si daca, dimpotriva, vrei curaj si distractie, atunci scoatem cea mai buna tinuta din dulap, pantofii prafuiti si mergem inainte la o petrecere zgomotoasa! Sfat: faceti-va timp pentru dvs..

Fecioara

Stelele te urmaresc si stiu ca ai trecut prin toate acestea inainte. Aceasta inseamna ca nu trebuie sa presupuneti ca raspunsurile la intrebarile de interes nu au fost inca primite. Priveste in trecut, dar nu prea mult: exista riscul sa cedezi nostalgiei si sa tanjesti dupa ceva ce nu poti intoarce. Sfat: ai mai trecut prin asta si stii ce sa faci.

Balanta

Natura ta necesita mai multa creativitate, emotii noi, impresii, calatorii. Da-i deja ceva din aceasta lista si cedeaza la tot ce se intampla. Nu rezolva sarcini dificile in weekend, amana-le pana saptamana viitoare. Sfat: nu va ocupati de probleme dificile, amanati pana la vremuri mai bune.

Scorpion

Ceva foarte important scapa in fluxul nesfarsit al treburilor de zi cu zi si tu simti asta, nu-i asa? Universul va ofera un indiciu: acordati atentie lucrurilor marunte care va ofera bucurie pe termen scurt. Sfat: Nu uitati de atentia la detalii.

Sagetator

Trebuie sa dai inapoi si sa privesti. Este timpul sa te relaxezi si sa inveti un adevar simplu: nu esti in control asupra a tot ceea ce se intampla. Dar te poti schimba, restabiliti echilibrul alb-negru. Sfat: dati-va inapoi si observati.

Capricorn

Cand construiesti un castel de carti, cu siguranta se va prabusi. Aceeasi regula se aplica relatiilor. Este timpul sa nu mai jucati, sa fiti sincer cu oamenii care va iubesc cu adevarat si sa nu incercati sa va inselati. Sfat: un castel de carti este intotdeauna in pericol de a cadea.

Varsator

Ramai ferm si apara-ti pozitia, chiar daca aceasta difera de opiniile celorlalti. Ai venit pe aceasta lume nu pentru a te bucura de tot, ci pentru a obtine toata placerea acestei lumi si pentru a te bucura din plin de fiecare zi. Sfat: Fii ferm in judecata ta.

Pesti

O cadere este intotdeauna urmata de o crestere. Aveti o calatorie lunga si dificila in fata, dar amintiti-va ca Universul este aproape. Nu va fie teama sa puneti intrebari si, cel mai important, sa obtineti raspunsuri. Uneori nici macar cel mai placut, dar adevarat. Sfat: cu siguranta vei iesi din reteaua evenimentelor.