Luna Plină în Gemeni 2022. Cel mai marcant eveniment al finalului de an

La data de 8 decembrie 2022 ne vom bucura de o spectaculoasă Luna plină în Gemeni, prima din această iarnă, care mai este numită și Lună plină rece. Cel mai interesant aspect este că face și conjuncție cu Marte aflat în retrograd, ceea ce o face și mai interesantă și mai furioasă. Află care sunt schimbările aduse în viața noastra și cum vei încheia anul 2022.
Luna Plină în Gemeni este unul dintre cele mai importante evenimente astrale ale acestui an. Finalul lui 2022 ne aduce multe surprize cu ocazia acestei mișcări importante și ne pregătește pentru tot ce urmează în perioada aceasta. Află de ce schimbări vei avea parte și cum va începe noul an pentru tine.

Luna Plină în Gemeni, impact asupra iubirii
La data de 8 decembrie are loc ultima Lună Plină din an. Acest eveniment are o însemnătate aparte, având în vedere că acționează cel mai mult în plan amoros. I se mai spune și Luna Plină Rece, pentru că de acum se întețește frigul iernii și nopțile sunt mai lungi și întunecate.

Luna Plină în Gemeni ne ajută să ne explorăm opțiunile, să înțelegem că nu trebuie să ne limităm, ci să descoperim, să luptăm pentru ce este al nostru, pentru dorințele noastre. Vom înțelege acum că liniștea sufletească este cea mai importantă și că mai importantă decât banii este înțelegerea cu cei din jur. Dacă lucrurile nu merg bine cu cei dragi, suntem agitați și nu dăm randament.

Luna Plină în Gemeni de la 8 decembrie ne îndeamnă să ne descoperim, să explorăm cât mai adânc cele mai îndepărtate camere ale sufletului nostru. Citește o carte, vezi un film, fă tot ce poți pentru a te liniști și pentru a fi împăcat cu propria persoană.

Cât despre bani, nici nu se pune problema de lipsa lor. Înainte de sărbători, majoritatea nativilor vor cunoaște o mare înflorire din punct de vedere financiar.

Luna Plină aduce schimbări majore
Evenimentul de la 8 decembrie te ajută să pui lucrurile în balanță și să faci cea mai bună alegere. Poate ți-a fost greu până acum, poate ai avut decizii grele de luat și nu a avut cine să te sprijine, dar acum nu mai ai nevoie de nimic, pentru că inspirația vine cum nici nu te-ai fi gândit vreodată.

Influența acestei mișcări este mai puternică decât ne-am fi gândit vreodată. Din 19 decembrie, optimismul, norocul, prosperitatea și fericirea vor fi cuvintele care ne descriu cel mai bine existența. După dezamăgiri și eșecuri, a venit, în sfârșit, momentul să culegem roadele muncii noastre și să ne mândrim cu ce am realizat.