Soarta va rasplati cu generozitate aceste trei semne zodiacale la sfarsitul anului 2022

Lasand sarbatorile, sfarsitul anului 2022 aduce o energie aparte. In program: promovare, schimbare de loc de munca, noi investitii profitabile, intalniri… Destinul tau te va rasplati in felul sau.

Ce zodii vor fi rasplatite de soarta la sfarsitul anului 2022?
Decembrie incepe cu Mercur si Venus, ambele isi incheie timpul in Sagetator. Jupiter se muta in Berbec pe 20 decembrie, aducand un val de entuziasm. Soarele si Luna se instaleaza in Capricorn din 21 decembrie, aceasta faza introspectiva va aduce noi inceputuri si dorinta de a reusi. Mercur se angajeaza intr-un nou retrograd din 29 decembrie in aceeasi zodie, eveniment care va fi insotit de implinirea la locul de munca.

Berbec
Dragi nativi din Berbec, in ultima vreme este posibil sa fi fost ocupat sa incerci sa gasesti solutii la problemele tale personale si profesionale. Sezonul Scorpionului nu ti-a oferit niciun cadou si ai suferit destul de mult din cauza asta! Din fericire, Sezonul Sagetator a sosit rapid si ti-a salvat ziua. Venus i se alatura lui Mercur pentru a se stabili in Capricorn. In acest tranzit, vei fi mai productiv, ceea ce cu siguranta te va apropia mai mult de obiectivele tale de cariera profesionala. Jupiter, planeta norocului, se va instala in zodia ta si iti va oferi impulsul de care ai nevoie pentru a-ti urmari visele. Un mic sfat Berbec, daca ai ocazia sa te reconectezi cu natura, fa-o, pentru ca te va pune intr-o dispozitie foarte buna si iti va da sansa de a vedea lucrurile dintr-un unghi diferit. In dragoste, vei fi din nou favorizat de stele si farmecul tau nu va reusi sa atraga multi pretendenti in calea ta.

Scorpionul
In ciuda unor preocupari din partea muncii, acest sfarsit de 2022 va fi scena unor schimbari profunde. Din momentul in care Venus si Mercur se vor stabili in zodia Capricornului, vei simti un impuls puternic de a socializa, de a cunoaste oameni noi si de a-ti intari legaturile cu prietenii si familia. Dragi nativi din Scorpion, in decembrie nu veti ramane fara bani, asa ca nu va lipsiti de nimic. Dar nu fi exagerat si cheltuieste cu moderatie! Daca ai venituri financiare noi spre sfarsitul lunii, lasa o parte buna deoparte, te va ajuta pe viitor pe viitor. Cand vine vorba de viata ta amoroasa, vei fi implinit, mai ales in timpul tranzitului lui Venus in Capricorn. Daca esti singur, este foarte probabil sa-l intalnesti pe alesul inimii tale. Daca esti intr-o relatie, vei inota in fericire.

Pesti
Sezonul Sagetator a fost bun pentru tine din punct de vedere profesional, ceea ce poate explica de ce te concentrezi mai mult pe obiectivele tale de cariera, in timp ce toata lumea se pregateste pentru sezonul sarbatorilor. Nu va faceti griji, , nimeni nu va va invinovati ca doriti sa profitati de aceasta oportunitate. Dragi nativi ai elementului Apa, astrele continua sa va fie alaturi, motiv pentru care sfarsitul anului 2022 promite sa va aduca bucurie si buna dispozitie. Cand Jupiter va trece semnul Berbecului, nu vor lipsi oportunitatile de a castiga mai multi bani. Cu toate acestea, daca visele tale inca nu se implinesc , ai rabdare, pentru ca merita. In dragoste, vei fi mai sensibil si mai romantic ca niciodata. Daca esti singur, nu ezita sa iesi si sa cunosti oameni noi. Daca esti intr-o relatie, dragostea straluceste sub copac, asa ca bucura-te de sezonul sarbatorilor alaturi de partenerul tau.