Camelia Pătrășcanu, previziuni pentru 2023! Urmează un an plin de provocări

Camelia Pătrășcanu a vorbit despre cum va fi noul an și a făcut previziuni interesante despre 2023. Astrologul spune că trebuie să ne mișcăm încă de pe acum, să luăm măsuri clare și să punem bazele unor principii pentru anul care urmează, ca să ne prindă pregătiți.

Final de an dificil
Camelia Pătrășcanu spune că, până la Crăciun, este activă o conjuncție Jupiter-Neptun în Pești, care ne face să vedem lucrurile în context, să nu mai luăm decizii din scurt, ci să analizăm situațiile înainte de toate. Camelia Pătrășcanu ne-a sfătuit să ne ghidăm după flerul pe care îl avem dacă trebuie să luăm decizii și să respectăm postul Crăciunului, care ne dă o mare putere și din punct de vedere psihic.

„Este o conjuncție pretențioasă, pentru că ne îndeamnă să avem o privire holistică asupra lucrurilor, să nu ne uităm doar la lucrul imediat care ne atinge și ne deranjează, ci să vedem lucrurile într-un context”, a explicat Camelia Pătrășcanu.

Camelia mai averizează și că ar trebui să fim atenți la ajutorul pe care îl cerem, pentru că s-ar putea să nu primim tocmai ce trebuie. Până la mijlocul lunii ianuarie, ne vom confrunta cu Marte retrograd în Gemeni care ne va bulversa, mai ales în ceea ce privește relația cu oamenii din jurul nostru.

Început promițător pentru 2023
De pe 28 decembrie și până pe 18 ianuarie, ne vom confrunta și cu Mercur în retrograd, în semnul Capricornului. Acest eveniment face reparații în domeniile unde există lipsuri și aduce o mulțime de avantaje pentru toată lumea, deși mulți cred că retrogradarea nu este ceva bun. Luna aceasta este de-a dreptul specială, pentru că acum ar avea loc tot felul de ritualuri de putere.

„La început de decembrie, va fi vorba despre tot felul de tranzacții, de răzgândiri și schimbări de poziții. Se discută intens, se negociază și aspectele sunt destul de pozitive. Se va face un pas înapoi, iar Mercur în retrograd aduce reparații”, a mai declarat Camelia Pătrășcanu.

După Crăciun, Jupiter va intra în Berbec, eveniment ce ne va face foarte determinați, curajoși și hotărâți să acționăm pentru a ne atinge scopurile.