Neti Sandu, horoscop special. Castiguri neasteptate pentru aceste ZODII

Horoscop 6 decembrie 2022. Astrologul Neti Sandu a prezentat, la stirileprotv, previziunile astrale pentru ziua de Sf. Nicolae. Afla ce se intampla cu zodia ta.

BERBEC
O sa puteti vorbi, deschis, cu sefii, sa le cereti banii pentru ca ati muncit asa cum v-au pretins si vreti sa va primiti si voi rasplata, asa cum meritati.

E cineva din trecutul sentimental care nu s-a impacat cu separarea de voi si vine sa mai povestiti, poate va refaceti relatia.

Vi se ofera sansa de a pleca intr-o excursie si sa va faceti noi cunostinte, sa largiti cercul de prieteni.

TAUR
E posibil sa faceti cunostinta cu cineva care vrea sa fiti impreuna, daca nu sunteti prinsi intr-o relatie, si o sa va evaluati sentimentele sa aflati ce se intampla cu voi.

O sa faceti progrese pe linie profesionala, or sa se arate si banii si o sa va creasca respectul de sine.

O sa va treziti cu niste sume restante si va trebui sa scapati de ele, sa nu intrati cu datorii in noul an.

GEMENI
Poate intrati intr-o runda de negocieri ca sa dati drumul in curand unei afaceri care o sa va aduca un confort financiar, o stabilitate in zona asta.

Poate va dati intalnire cu cineva care viseaza la o relatie serioasa cu voi si o sa fiti pe post de observator, sa vedeti ce se intampla.

Vi se fac niste cadouri, poate pentru ca e zi de nume sau de Mos Nicolae, e o efervescenta la voi.

RAC
Se poate sa aveti de semnat niste acte de casa si sa mai dati o raita si pe la cumparaturi, sa nu va duceti cu mana goala acasa, mai ales daca aveti copii.

E bine sa va menajati un pic sanatatea ca sa nu aveti probleme tocmai acum, in pragul sarbatorilor.

O invitatie, poate de sarbatori pe undeva, si o sa vedeti cum va organizati ca sa puteti sa va duceti.

LEU
O sa va redresati din punct de vedere financiar ca or sa intre acei bani pe care ii asteptati de multa vreme si n-o sa trebuiasca sa va imprumutati.

O sa va luati niste masuri de precautie daca va trebui sa semnati un contract pentru ca aveti voi niste suspiciuni – nefondate poate.

Sfera sentimentala e animata si poate faceti cunostinta cu cineva care sa vi se potriveasca manusa.

FECIOARA
Poate dati de niste reduceri pentru casa si o sa va luati ce va trebuie, sa le faceti pe plac si alor vostri, sa le amenajati coltul mult visat ca sa lucreze, sa se relaxeze poate.

Poate faceti o rezervare la munte sa va puteti duce fie in weekend, fie de sarbatori, ca e nevoie de un strop de odihna.

Cineva in care v-ati pus toate sperantele sa va faca fericiti va suna sa va invite la o cina romantica.

BALANTA
Apare cineva care va poate face fericiti si o sa aveti cu cine sa petreceti sarbatorile ca va faceti program comun, nu mai sunteti de capul vostru.

Se poate sa iesiti la rampa cu ceva nou, un proiect personal, foarte bine primit de un public.

Lumea se grupeaza in jurul vostru sa iesiti impreuna, sa faceti miscare, sa va culturalizati, sa aveti activitati comune.

SCORPION
Se poate sa primiti in sfarsit, de la sefi, ce le-ati cerut, printre care banii care vi se cuveneau, si o sa aveti o buna colaborare pe mai departe.

O sa primiti un plus de atentie din partea cuiva care e important pentru voi si o sa fie un confort sufletesc.

O vizita neasteptata si o sa va bucurati de faptul ca persoana respectiva nu v-a uitat.

SAGETATOR
Se contureaza niste bani si o sa faceti niste achizitii pentru casa. Luati si cadouri, daca n-ati apucat zilele trecute si o sa rezolvati mai multe aspecte.

E un moment bun de reparat o casnicie. O sa reparati o relatie sentimentala, ca sunt multe de spus si de facut.

Poate perfectionati comunicarea cu anturajul si o sa-i acordati mai mult timp comun partenerului de cuplu.

CAPRICORN
O sa faceti un sacrificiu financiar pentru copii, sa le luati ce au nevoie si mai ales daruri pentru ca au asteptari mari si nu vreti sa-i dezamagiti.

Se poate sa iesiti pe undeva, in doi, sa petreceti o seara magica.

O sa va achitati de obligatiile profesionale si veti incerca si acasa, pe cat posibil, sa asigurati tot confortul, armonia.

VARSATOR
O sa va caute cineva care vrea sa va ofere un job si, daca ati incheiat proiectele de anul asta, poate va aventurati spre altceva incitant, ca resurse interioare aveti.

Apar oportunitati de a intra intr-o afacere si sa o duceti mult mai bine din punct de vedere financiar anul viitor.

O negociere v-ar repune pe piata afacerilor si alegerea va apartine, ca poate aveti mai multe optiuni.

PESTI
E cineva care va duce dorul si poate faceti cumva sa va vedeti mai ales ca e sarbatoare si va deschideti inima, ca nu prea v-ati putut exprima sentimentele.

O sa va relansati pe scena sociala, poate aveti un proiect de suflet si o sa primiti sustinere sa iesiti cu el pe piata.

Intrevedere cu cineva care viseaza la o afacere impreuna cu voi si poate vi se pare si voua convenabil.