Horoscop săptămânal 5-11 decembrie 2022, realizat de Neti Sandu. Balanțele se aleg cu bani în plus

Horoscop săptămânal 5-11 decembrie 2022 – BERBEC

Vi se fac promisiuni de bani, premii, poate acum de sfârșit de an și o să vă crească stima de sine, că munca v-a fost, în sfârșit, apreciată.

Horoscop săptămânal 5-11 decembrie 2022 – TAUR

O să vă luați o revanșă față de cineva care v-a tot ajutat, și o să faceți și voi un gest care să compenseze tot ajutorul primit, să vă achitați, onorabil.

Horoscop săptămânal 5-11 decembrie 2022 – GEMENI

Se poate să primiți în sfârșit de la șefi ce le-ați cerut, printre care și banii care vi se cuveneau și o să aveți o bună colaborare pe mai departe.

Horoscop săptămânal 5-11 decembrie 2022 – RAC

Intrați la cheltuială, fie ca să puneți casa la punct, fie ca să faceți o rezervare de sărbători, ca să plecați pe undeva cu ai voștri.

Horoscop săptămânal 5-11 decembrie 2022 – LEU

Se poate să va îndeletniciți cu ceva care să vă relaxeze și să vă aducă și bani, dacă s-ar putea, că va exista o piață, o cerere, și lumea o să fie încântată.

Horoscop săptămânal 5-11 decembrie 2022 – FECIOARĂ

E posibil să vă luați o casă, că aveți nevoie de mai mult spațiu, și cereți un împrumut la bancă, asta ca să nu mai amânați până strângeți voi pentru avans.

Horoscop săptămânal 5-11 decembrie 2022 – BALANȚĂ
Apar noutăți la serviciu. Se poate să luati și bani în plus și să vă sporiți performanțele, să căpătați proiecte noi, ca să fie o upgradare.

Horoscop săptămânal 5-11 decembrie 2022 – SCORPION

Se conturează niște bani și o să faceți niște achiziții pentru casă. Luați și cadouri, dacă n-ați apucat zilele trecute și o să rezolvați mai multe aspecte.

Horoscop săptămânal 5-11 decembrie 2022 – SĂGETĂTOR

Încep să vină bani din particular, și o să vă luați ce v-ați propus pentru casă, și o să vă gândiți și la voi, ca să petreceți în mod plăcut timpul liber, să vă mai și destindeți.

Horoscop săptămânal 5-11 decembrie 2022 – CAPRICORN

O să vă redresați din punct de vedere financiar, că or să intre acei bani pe care-i așteptați de multă vreme, și nu o să trebuiască să vă împrumutați.

Horoscop săptămânal 5-11 decembrie 2022 – VĂRSĂTOR

Aveți multe pe cap, totul e la foc continuu și nu o să lăsați nimic la voia întâmplării, că o să vreți să încheiați anul fără restanțe că așa vi se pare normal.

Horoscop săptămânal 5-11 decembrie 2022 – PEȘTI

Se poate să vă cointereseze cineva la un proiect care o să vă aducă un plus de vizibilitate și o să vă și placa felul în care se va desfășura totul, și o să aveți de ales.