Sfatul astrologului Pavel Globa pentru prima zi din saptamana. Vine vremea schimbarii! Surprize pentru trei zodii

Sfatul zilei de luni. Astrologul Pavel Globa spune ca Luna este in zodia Taurului. Acesta este un semn de stabilitate materiala, perseverenta si diligenta, deci acesta este momentul cel mai favorabil pentru efectuarea diverselor tranzactii financiare. Investitia in valori mobiliare va duce cu siguranta la venituri. In plus, lucrurile merg bine cu imobiliare si orice alte probleme de proprietate, inclusiv operatiuni cu valori de arta. Ce asteapta fiecare semn zodiacal in prima zi a acestei saptamani.

Berbec (21 martie – 19 aprilie)
Berbec in aceasta zi trebuie sa se angajeze in activitati linistite. Analizati, planificati si veniti cu noi proiecte. Fara lucruri mareta – inca nu ai puterea pentru ele. Amana toate sarcinile serioase pana la un moment mai favorabil.

Taur (20 aprilie – 21 mai)
Taurul ar trebui sa faca in aceasta zi doar acele lucruri care aduc inspiratie si placere. Aici vei avea succes. Dimpotriva, orice vei face din constrangere va esua. Nici macar nu-ti pierde timpul si energia cu asta.

Gemeni (22 mai – 21 iunie)
Gemenii vor putea castiga in orice discutie. In aceasta zi, va puteti implica in dezbateri stiintifice si in prezentarea proiectelor. In acelasi timp, nu trebuie sa intri in dispute si conflicte cu familia si prietenii, pentru ca poate duce la rupturi iremediabile.

Rac (22 iunie – 22 iulie)
In mod categoric, Racii nu trebuie sa-si acume sarcini importante acum din cauza nivelului scazut de atentie si concentrare. Este mai bine sa petreci ziua cat mai retras.

Leu (23 iulie – 22 august)
Leii sunt atat de obsedati de noua lor idee incat nu le da pace. Prin urmare, nu ezitati sa continuati cu implementarea sa – astrele va vor ajuta in acest sens.

Fecioara (23 august – 22 septembrie)
Fecioarele vor avea nevoie de abilitati organizatorice in aceasta zi. Luati initiativa si fiti proactiv. Daca nu stiti ceva sau nu stiti cum, nu va fie teama sa cautati ajutor de la oameni si prieteni mai experimentati.

Balanta (23 septembrie – 22 octombrie)
In aceasta zi, Balanta nu poate face nimic in siguranta. Amanati toate problemele de munca pentru o alta zi si este mai bine sa va dedicati acest timp comunicarii cu familia si prietenii si relaxarii impreuna.

Scorpion (23 octombrie – 21 noiembrie)
Ziua va fi foarte reusita pentru Scorpioni, dar nu ar trebui sa va pierdeti energia pe chestiuni minore si probleme minore. Este mai bine sa prioritizati corect si sa faceti ceea ce va va aduce cu adevarat perspectiva si rezultate impresionante.

Sagetator (22 noiembrie – 21 decembrie)
Sagetatorii risca sa se suprasolicite in aceasta zi. Prin urmare, nu va asumati sarcini prea laborioase. Economisiti-va energia si nu o pierdeti in munca de rutina si neimportanta. Permiteti-va sa va relaxati in sfarsit.

Capricorn (22 decembrie – 19 ianuarie)
Capricornii ar trebui sa faca totul singuri. Cert este ca alti oameni cu incetineala si lipsa lor de experienta nu vor face decat sa te enerveze. Nu lasa pe nimeni sa te opreasca din drumul catre obiectivele tale.

Varsator (20 ianuarie – 18 februarie)
Varsatorii din aceasta zi nu ar trebui sa incerce sa ajute pe toata lumea din lume si sa se ocupe de problemele altor oameni. Concentrati-va pe propria afacere, in special pe proiecte creative.

Pesti (19 februarie – 20 martie)
Pentru Pesti, va fi o zi pozitiva si de neuitat. In acest moment, veti avea o multime de idei noi si o comunicare interesanta. Nu va descurajati daca imediat dupa ce va anuntati „planul genial”, nu toata lumea il va sustine. La urma urmei, stii mai bine cat de promitator si profitabil este. Asteapta putin, in timp ce altii apreciaza toata inaltimea gandului tau.