Horoscop LUNI, 5 decembrie. Zodia care începe săptămâna cu dreptul

Horoscop 5 decembrie. Este o zi norocoasă astăzi pentru unii nativi, iar pentru alţii dragostea joacă un rol esenţial. O parte din nativi fac deja la cheltuieli pentru zilele de sărbătoare care urmează.

Horoscop 5 decembrie Berbec

Berbecii își doresc o schimbare radicală. Fie că va fi ceva pe plan profesional, fie pe plan sentimental, entuziasmul că trăiți ceva nou va atinge cote maxime. Obstacolele nu vor întârzia să apară, dar nu vă speriați și mergeți mai departe. Niciun câștig nu vine dacă n-ați luptat pentru el.

Horoscop 5 decembrie Taur

Începutul săptămânii se anunță unul plin de surprize. Sunteți învăluiți de magia sărbătorilor și nerăbdători să oferiți cadouri. Aceasta este o zi ideală dedicată cumpărăturilor pentru cei dragi. Ceva la care nu vă așteptați o să vă apară în cale, fiți atenți la tot ce se întâmplă în jur.

Horoscop 5 decembrie Gemeni

Nativii Gemeni se luptă de ceva vreme cu trăirile interioare, cu starea de dispoziție care se schimbă brusc, cu singurătatea și lipsa unui suflet pereche. A venit momentul să vă rupeți de trecut, să încercați să cunoașteți oameni noi și sa dați o șansă fericirii. Trebuie doar să priviți înainte, acolo se află cineva care vă tot urmărește din umbră și așteaptă să-l zăriți. Cine știe, poate vă îndrăgostiți!

Horoscop 5 decembrie Rac

A venit momentul să luați o decizie importantă și să vă duceți relația de dragoste la un alt nivel. Nu vă lăsați copleșiti de emoții sau de gânduri care v-ar putea întoarce din drum. Tot ce ați trăit până acum și modul în care ați depășit obstacolele vieții sunt semne clare că v-ați maturizat emoțional. Sunteți pregătiți pentru o familie.

Horoscop 5 decembrie Leu

Încercaţi să vă dedicaţi mai mult timp pentru activităţile sociale. O ieşire cu prietenii sau chiar alături de colegii de la muncă s-ar putea să contribuie la starea voastră de bine. Discuţiile vă pot lumina calea şi vă pot deschide drumul către noi oportunităţi, la care ar trebui să fiţi deschişi. Pe plan sentimental, o persoană din trecut ar urma să revină în viaţa voastră, aşa că încercaţi să staţi departe de orice tentaţie care vă face mai mult rău decât bine.

Horoscop 5 decembrie Fecioară

Săptămâna începe cu veşti proaste pentru nativii Fecioară. Trebuie să aveţi grijă la sănătatea dumneavoastră, mai ales în sezonul virozelor. Dacă aveţi posibilitatea, nu strică să vă petreceţi ziua în casă, feriţi de temperaturile mici de iarnă. Puteţi urmări un film sau să încercaţi o reţetă nouă în bucătărie, alături de familia dumneavoastră.

Horoscop 5 decembrie Balanţă

Urmează să primiţi o sumă mare de bani, însă ţineţi minte că trebuie să fiţi chibzuit. Chiar dacă este luna cadourilor, cel mai bine ar fi să puneţi şi câţiva deoparte, ca să nu vă treziţi că la finalul lunii rămâneţi fără. Deşi relaţiile cu colegii de muncă par să fie din ce în ce mai bune, nu vă puneţi toată încrederea în anumite persoane. Este posibil să fiţi rănit chiar de cei la care nu v-aţi fi aşteptat.

Horoscop 5 decembrie Scorpion

S-ar putea să aveţi parte de tensiuni în familie. Încercaţi să vă feriţi de discuţii, pentru că nu se ştie niciodată cât de mult pot escalada. Chiar dacă sunteţi nemulţumit de părerile celorlalţi, aţi face bine să îi lăsaţi să îşi dea seama dacă fac ceva greşit sau nu. Mare grijă cu sănătatea, pentru că s-ar putea ca o boală pe care aţi avut-o în trecut să vă facă probleme din nou.

Horoscop 5 decembrie Săgetător

Este o zi prielnică pentru a-i arăta persoanei iubite toată dragostea dvs. Ar fi frumos o ieşire în doi la un film, la o cină romantică sau chiar la un vin fiert la un Târg de Crăciun. Sunteţi foarte bine aspectat astăzi.

Horoscop 5 decembrie Capricorn

Ca de obicei, nu staţi o clipă. Începutul săptămânii vă aduce multe proiecte noi, de care vă şi apucaţi. Aveţi în plan o călătorie în viitor, iar astăzi este posibil să vă gândiţi să vă achiziţionaţi deja bilete.

Horoscop 5 decembrie Vărsător

Încep cheltuielile de Crăciun pentru voi. Deja vă gândiţi la ce cadouri să luaţi celor dragi şi nu vă uitaţi la bani dacă găsiţi ceva pe placul lor. Este posibil să vă şi îndrăgostiţi astăzi.

Horoscop 5 decembrie Peşti

O zi norocoasă astăzi pentru voi. Veştile bune vin de la prima oră. Ar trebui să vă gândiţi deja să jucaţi la loto sau la pariuri. Spre seară vă simţiţi puţin obosiţi, ar fi bine să încercaţi să dormiţi mai mult.