Horoscop zilnic, 5 decembrie 2022. Pestii trebuie sa se puna pe primul loc

Universul recomanda satisfacerea curiozitatii, cresterea eficientei si ascultarea sfaturilor celor dragi.

Berbec

Iti doresti totul deodata, dar raspunde-ti la o intrebare importanta: esti gata sa ridici miza si sa sacrifici ceea ce iubesti atat de mult? Alegerile dificile vor fi facute de cei dragi care te cunosc bine. Astrele recomanda, de asemenea, sa se concentreze asupra problemelor de munca care au fost de mult lasate. Sfat: va trebui sa mariti miza pentru a va atinge obiectivul.

Taur

Citeste mai mult, exploreaza si calatoreste. Acesta trebuie sa devine motto-ul tau in aceasta perioada. Fii curios pentru orice lucru marunt. Calatoriile spontane sunt cele mai frumoase. Sfat: satisface-ti curiozitatea.

Gemeni

Nu conteaza ce spun oamenii. Ceea ce conteaza este ce simti despre cuvintele lor. Lasa spiritul aventurii sa te ghideze. Paseste in necunoscut cu zambetul pe buze si un cantec in inima. Sfat: da fraiele destinului tau inimii tale.

Rac

Universul va sfatuieste sa depuneti mai mult efort si sa va uniti. Astazi puteti planifica intalniri importante, va puteti acorda cu munca grea si perseverenta. Nu departe este ziua in care totul va fi rasplatit dupa merit. Sfat: este nevoie de mai multa perseverenta si zel.

Leu

Potentialul tau este nelimitat si il stii. Mai degraba, luati taurul de coarne si cuceriti urgent urmatorul varf de pe lista. Universul te protejeaza.

Fecioara

Este important sa traiesti momentul si sa iei decizii in functie de cum te simti aici si acum. Oamenii apropiati pot da sfaturi, dar tine de tine sa decizi daca le urmezi. Sfat: traieste aici si acum.

Balanta

Prin tot ceea ce treci acum este temporar. Ai in rezerva curajul si harul sa treci prin toti spinii direct spre stele, unde te asteapta o alta realitate, parca scrisa pentru tine. Sfat: Toate dificultatile sunt temporare.

Scorpion

Nu poti lua inapoi ceea ce ai facut, asa ca trebuie sa lucrezi cu ceea ce ai. Concentreaza-ti atentia asupra sarcinilor mici care s-au transformat de mult intr-un termen limita mare si, in sfarsit, ocupa-te de el. Dar nu exagerati: este important sa va amintiti despre sanatatea dumneavoastra fizica si emotionala. Sfat: trecutul nu poate fi adus inapoi.

Sagetator

Este timpul sa desfaceti atat maxilarul, cat si pumnul. Trebuie sa va relaxati si sa va permiteti sa expirati in aceasta urmarire nesfarsita a unui scop fantomatic. Stelele iti amintesc ca nu poti suporta totul pe umeri, asa ca trebuie sa delegi niste responsabilitati. Sfat: permiteti-va sa expirati si sa opriti.

Capricorn

Permiteti ca tot ceea ce trebuie distrus sa fie distrus. Universul garanteaza ca atunci vei gasi pacea in sufletul tau si vei intelege importanta a tot ceea ce se intampla. In casa, puteti aranja o reamenajare sau puteti incepe o curatenie generala.

Varsator

Intoarce-te la o stare de permisivitate si lasa stelele sa faca toata treaba pentru tine. Petrece ceva timp singur cu tine: citeste o carte care strange praf pe raft de mult timp, asteptand atentia ta. Sau faceti o plimbare in aer curat intr-o companie placuta. Sfat: trebuie sa te retragi si sa fii singur cu gandurile tale.

Pesti

Nu este treaba ta sa vindeci sau sa-i corectezi pe toti cu care intri in contact. Trebuie sa te gandesti mai mult la tine, la obiectivele si planurile tale. Universul vegheaza asupra ta. Sfat: Pune-te pe primul loc.