Dan Negru a făcut anunțul neașteptat: „VĂ PROMIT CĂ NU E CAPĂT DE DRUM”

Dan Negru a făcut anunțul care îi va întrista pe mulți români: anul acesta nuv a prezenta Revelionul. După 25 de ani de Revelioane, dintre care 22 au fost la Antena 1, celebrul prezentator a recunoscut public că va lua o pauză, spre supărarea telespectatorilor.

De ce nu mai prezintă Dan Negru Revelionul
Prezentatorul le-a mulțumit celor ce îl urmăresc pentru toți anii petrecuti în fața televizoarelor de Revelion și a anunțat că anul acesta va lua o pauză. Nu se știe exact care este motivul, însă umblă vorba că refuzul său a fost categoric deși a primit o sumă uriașă pentru a prezenta Revelionul la Kanal D.

Dan Negru a ținut să reamintescă nume mari care au urcat pe scenă la Revelioanele sale: Stela și Arșinel, Nae și Vasile, Florin Piersic. Gândul că anul acesta nu se vor bucura de un alt Revelion deosebit alături de Dan Negru i-a întristat pe mulți internauți.

„Mulțumesc pentru toate revelionale petrecute împreună, mulțumesc pentru toți anii ăștia. E ceva mai important decât timpul. Mai important decât timpul este cu cine ți-l petreci. România are de totul un secol, un secol și puțin. Din secolul ăsta, aproape un sfert, noi am petrecut împreună de Revelion. Mulțumesc. N-am fost toți, e adevărat. Unii nu erau născuți și au venit pe parcurs, și lor le mulțumesc.

N-o să ne poată lua nimeni niciodată amintirile revelioanelor cu Piersic, cu Nadia, cu Stela și Arșinel, cu Vijelie și Adrian, cu Nae și Vasile, toți laolaltă. Mulțumesc, a fost extraordinar. Dar anul ăsta, facem o pauză. O pauză nu e altceva decât o liniște între două aplauze. Atât doar. Vă promit că nu e capăt de drum. E doar o pauză, o liniște între aplauze”, a dezvăluit Dan Negru pe Facebook.

„Anul ăsta, dai de la litera „r” cuvântul „revelion” și păstrez cuvântul „revelioane”. Anul ăsta, n-o să mai facem revelionul împreună, e doar o pauză între două aplauze pentru că vine un moment în care crezi că totul s-a terminat. Acela e începutul”, a adăugat prezentatorul TV.