Horoscop zilnic, 4 decembrie 2022. Sagetatorul trebuie sa fie mai deschis cu oamenii din jur

Universul te protejeaza si lucreaza in beneficiul destinului tau! Astrele iti cer sa fii mai bland cu tine, sa nu asculti sfaturile oamenilor invidiosi si sa te odihnesti bine.

Berbec

Nu lasa temerile tale sa treaca peste tine. Acum cedati in fata vocii mici din capul vostru care va spune ca nu veti ajunge niciodata in varf. Astrele te sfatuiesc sa te scuturi si sa nu cazi in apatie fara cauza. Sfat: Nu lasa temerile tale sa te invinga.

Taur

A trai aici si acum fara sa te gandesti la consecinte este exact ceea ce ai nevoie acum. Incetiniti o clipa, contemplati frumosul si concentrati-va doar pe vibratiile pozitive. Universul te sustine daca cedezi dorintelor tale. Sfat: traieste aici si acum.

Gemeni

In acest weekend ai nevoie de mai multa luminozitate. Petreceti mai mult timp cu cei care va fac copilul interior sa se simta in siguranta. Un moment bun pentru a va muta cu cineva drag sau pentru a intemeia o familie. Sfat: aveti nevoie de mai multa luminozitate.

Rac

Esti pe drumul cel bun. Nu ar trebui sa ascultati absolut toate sfaturile, chiar daca le primiti de la cei intelepti si experimentati. Pana la urma, acesta este destinul tau si doar tu stapanesti asupra lui, determinandu-ti viitorul. Sfat: Tu singur detii controlul asupra viitorului tau.

Leu

Universul este complicele tau in calatoria lunga. In plus, el lucreaza peste program pentru a-ti oferi tot ce ai cerut si nu numai. Principalul lucru este sa nu uiti de scopul final, nu te lasa distras de fleacuri. Sfat: Nu te opri asupra lucrurilor mici.

Fecioara

Este timpul ca adevarul sa fie dezvaluit: este timpul sa vezi lucrurile asa cum sunt, nu asa cum ti-ai dori sa fie. Aceeasi forta care ti-a trimis lectia iti va trimite si instrumentele de care ai nevoie pentru a naviga in circumstantele actuale.

Balanta

Stelele va atrag atentia asupra sanatatii si linistii sufletesti. In aceasta zi, ar trebui sa-ti faci timp pentru tine: sa cumperi un bibelou frumos, sa faci o plimbare intr-o companie placuta sau chiar sa pleci intr-o scurta excursie. Meriti.

Scorpion

Esti deja cine vrei sa fii si toate resursele de care ai nevoie pentru a prospera sunt deja in mainile tale. Tot ce trebuie sa faci este sa deschizi ochii. Vedeti cum ati crescut si intelegeti ca toate dificultatile au fost deja depasite. Sfat: aveti tot ce aveti nevoie pentru a incepe sa prosperati.

Sagetator

Nu-ti retine sinele interior: stelele tipa literalmente sa arunci toate mastile. Lasati dragostea si romantismul sa intre in viata voastra, apoi totul va cadea la loc, iar puzzle-ul, care nu a putut fi format pentru o lunga perioada de timp, va deveni in sfarsit intreg. Sfat: Lasa dragostea sa intre in viata ta.

Capricorn

Vrei sa te distrezi si sa dansezi? Mergeti la petrecere in cel mai bun outfit pe care il puteti avea in garderoba. Vrei sa fii singur cu tine insuti si sa-ti restabilesti increderea? Relaxeaza-te acasa, intins pe canapea. Sfat: Spune da la tot ceea ce iti cere sufletul.

Varsator

Te subestimezi prea mult, privind inapoi la ceilalti si crezand ca ai ales calea gresita. Nu asculta oamenii invidiosi si mergi inainte cu capul sus. Universul prezice o perioada de mari schimbari pentru tine. Sfat: Nu te compara cu ceilalti.

Pesti

Energia obiectivelor mari pe care le radiati va va face un magnet pentru tot ce este bun. Calatoria si miscarea au loc in aceasta zi. Chiar daca aveti un program incarcat, asigurati-va ca va rezervati timp pentru aventurile solo. Sfat: este timpul sa faceti o calatorie.