Horoscop de weekend 3-4 decembrie. Dezastru pentru aceste zodii

Previziuni pentru toate zodiile în weekend. Găsești aici horoscop de weekend 3-4 decembrie complet pentru zodia ta. Află dacă astrele sunt de partea ta și vezi ce surprize ți-au pregătit în aceste zile, dar și ce trebuie să faci pentru a depăși momentele neplăcute. Horoscopul duce vești bune pentru anumite zodii, dar prevede și momente neplăcute pentru alții.

Zodia Berbec
Berbecii au parte de o călătorie de afaceri sau o vacanţă alături de persoana iubită, pe care chiar o așteptau de multă vreme. Nu vă lăsaţi, totuşi, purtaţi de val prea mult timp. Dacă ieri stăteai bine la acest capitol și îți permiteai orice, astăzi vei vedea că trebuie să te chibzuiești. Acesta este rezultatul acțiunilor tale, cheltuind mai mult decât era necesar.

Zodia Taur
Taurii vor refuza să facă orice compromis astăzi. Totuşi, în cazul în care veţi avea nevoie de ajutor sau de un sfat, ar fi indicat să lăsaţi ambiţia şi orgoliul deoparte. Aveți de gând să vă deschideți propria afacere, ceea ce reprezintă o idee foarte bună. Veți primi sfaturi prețioase din partea unor persoane bine pregătite și vă vor ajuta enorm de mult.

Zodia Gemeni
Puși în fața unor decizii importante, Gemenii își petrec întreaga zi analizând fiecare problemă în parte, în încercarea de a găsi soluția ideală. Din păcate, s-ar putea ca o astfel de soluție să nu existe. Chiar dacă e weekend, vă implicați în proiecte tumultuoase din care veți avea de câștigat sume importante. De altfel, veți avea parte de o călătorie de serviciu.

Zodia Rac
Este o zi bună pentru a-ți achita taxele, impozitele sau datoriile de orice fel. Este posibil să primeșți bani din partea unui autor necunoscut, însă fii cu băgare de seamă și fii chibzuit. Racii nu se simt în largul lor acum. Simt că ceva nu este în regulă în viaţa lor, că trebuie să schimbe ceva, dar nu știu încă ce, trebuie să mai cerceteze, ca să nu o dea în bară tocmai acum, când deja au destule probleme.

Zodia Leu
Relațiile parteneriale sunt foarte active astăzi. Este nevoie de o discuție cu partenerii de viață și de afaceri, întrucât exista nemulțumiri mocnite de ambele părți. Din cauza unor probleme la locul de muncă, e posibil să fie nevoie să reprogramezi o vacanţă pe care o planificaseși de mult timp și de care erai foarte încântat. Aceste probleme se vor rezolva de la sine.

Zodia Fecioară
Vei înțelege că unii nu se pot ține de promisiuni, nu sunt dedicați și doar gura este de ei. Deși au susținut că își vor asuma mai multe responsabilități, au demonstrat că nu sunt oameni de cuvânt. Ideile pe care le aveai în cap de multă vreme sunt pe cale să prindă contur chiar azi. Nu te opri din visat și continuă să cauți o cale către succes.

Zodia Balanță
Astăzi vei avea doar momente de bucurie și de sărbătoare în familie. Apropiații tăi trec printr-o perioadă minunată și țin să împărtășească și cu tine toate lucrurile bune care li se întâmplă. Profită de ocazia de a învăţa din greşelile altora şi de a te scuti pe tine de suferinţele prin care au trecut ei. Aminteşte-ţi să faci un efort conştient de a te elibera.

Zodia Scorpion
Astăzi ești bine dispus, ai chef de glume, reușind să îi înveselești și pe cei din jur cu starea pozitivă. Te-ai putea gândi la un hobby sau la organizarea unor petreceri surpriză. O discuție cu o persoană apropiată v-ar putea aduce beneficii nebănuite. Această apropiere ar putea genera idei noi, care vă vor ajuta să vă puneți în aplicare planurile.

Zodia Săgetător
Ar trebui să te simți în formă azi. Cel puțin în prima parte a zilei ai energie, ești dornic de a te implica în tot și toate, însă bine ar fi să te rezumi doar la treburile care te privesc pe tine. În plan profesional veți avea parte de multe schimbări și veți primi oportunități de afacere interesante. O persoană din trecut s-ar putea întoarce în viața voastră, deci s-ar putea să aveți parte de o nouă relație.

Zodia Capricorn
Ai multe sarcini de îndeplinit la serviciu, deși nu te așteptai la atâta treabă în weekend. Relațiile colegiale sunt destul de precare, așa încât bazează-te doar pe forțele tale. În ultima vreme, v-ați descurcat de minune la locul de muncă, ceea ce vă va aduce azi cele mai mari laude și aprecieri din partea colegilor și șefilor care au observat ingeniozitatea voastră.

Zodia Vărsător
Vărsătorii sunt sfătuiți să stea mai mult în compania celor experimentați, mai în vârstă, de la care pot fura meserie. Stai pe lângă frații mai mari, pe lângă părinți. Cu prea multe dorințe de îndeplinit, vărsătorii riscă să termine ziua cu tolba goală. Atenția le este împrăștiată în zeci de locuri, motiv pentru care se apucă de toate, însă nu finalizează mai nimic.

Zodia Pești
Azi este un moment bun să-ți pui ideile în ordine și să rezolvi ultimele aspecte din cadrul unor proiecte. Dacă până acum ai fost presat de timp și nu te-ai putut organiza așa cum sperai, astăzi a sosit momentul. Peştii au nevoie de sfatul unui prieten. Sunt probleme atât în viaţa personală, cât şi la serviciu, aşa că un sfat bun ar fi binevenit, mai ales din partea unei persoane cu experiență de viață.