Cristina Demetrescu, horoscop pana pe 15 decembrie 2022. ” Sunt planete in zodia Sagetatorului, vin vesti bune”

Astrologul Cristina Demetrescu spune ca Decembrie este o luna buna care vine cu vesti bune pentru majoritatea zodiilor. Acest lucru se intampla deoarece planetele sunt in zodia Sagetatorului, care este cea mai optimista zodie.

„Sunt doar vesti bune pentru ca in primul rand sunt planete in zodia Sagetatorului si este cea mai optimista zodie, cea mai pozitiva. Este zodia sinceritatii, este momentul adevarului.

Adevarurile sunt foarte bune, nu sunt bune cele care ranesc si trebuie imbracate cumva. Perioada aceasta este ca si cum am merge pe mare. Sunt si teritorii noi pe care le cucerim pentru ca zodia Sagetatorului, Venus, Mercur, Soarele, ultima Luna Noua, care a fost acolo ne impinge departe si ne face curiosi sa gasim lucruri noi, sa citim lucruri noi, sa aflam lucruri noi.

Pe de alta parte, pe mare exista si pirati, acesta este Marte Retrograd in Gemeni, chestii care ataca, care vor sa te opreasca din drum. Atunci e mult mai bine sa fim mai secretosi.

Exista si naufragiati in aceasta perioada. Jupiter, Neptun, care sunt in zodia Pesti, s-ar putea ca pe unii sa ii pozitioneze intr-o zona de izolare a vietii lor si sa nu gaseasca o solutie cum sa iasa de acolo, cum sa se descurce (…).

Este o perioada de usor sacrificiu, putina suferinta, putin mai multa atentie. Perioada e foarte haotica”, a spus astrologul Cristina Demetrescu, la Pro TV.

Horoscop pana pe 15 decembrie, pentru fiecare zodie.
Berbec
Berbecul este intr-o perioada buna si planetele din Sagetator il ajuta foarte mult sa isi faca planuri de viitor, poate de acum sa se gandeasca ce face, ce invata anul viitor sau unde o sa calatoreasca. Pe de alta parte, perioada vine pentru ei cu vesti de departe, cu iubiri de departe, s-ar putea sa primeasca invitatii, cadouri, vizite. Au si o perioada foarte buna la locul de munca. Venus, Mercur in aceasta perioada vor pasi din Sagetator in Capricorn. Fac figuri bune, organizeaza bine si s-ar putea sa primeasca bonus din partea sefilor.

Taur
Taurii trebuie sa nu ignore oportunitatile materiale pe care le au. S-ar putea sa primeasca niste bani care le dau putin avant si atunci incep sa faca niste modificari undeva in capul lor, ba sa vanda o casa, ba sa cumpere altceva, ba sa investeasca in anumite lucruri, poate un mic imprumut. De la o placa de gresie schimbam toata casa. Este ceva acolo referitor la bani si o calatorie in afara granitelor tarii.

Gemeni
Gemenii au foarte multe lucruri de facut. In acelasi timp Marte retrograd s-ar putea sa ii mai zapaceasca putin, dar e bine sa stea de vorba. Au discutii salvatoare, constructive cu oameni care ii mai organizeaza putin, le dau anumite ponturi, le atrag atentia ca s-ar putea sa cheltuie cam mult. Se restabilesc ei, dar trebuie sa isi spuna pasul, oful pentu ca primesc solutii foarte bune de la ceilalti si atunci totul se termina cu bine pentru Gemeni.

Rac
Racii isi duc anumite probleme, afectiuni pe picioare, nu este tocmai bine. Probabil au foarte mult de lucru, dar in acelasi timp isi fac si rau lor insisi. Frigul, oboseala, tigarile, stresul, grijile, care sunt mai mult decat este cazul, ii dau peste cap in momentul de fata. Este foarte importanta munca, dar este importanta si sanatatea. Apar si tensiuni, dar se si echilibreaza balanta in plan conjugal si in relatia cu partenerul, adica se ajunge la un consens.

Leu
Leii au mult foc in zona dragostei, a iubirii si este foarte bine pentru ca s-ar putea sa intre pe un teritoriu interesant, sa se indragosteasca, dar focul acesta poate sa si parjoleasca. Este bine sa nu faca ei primul pas. E bine sa beneficieze de ceea ce li se intampla. In relatiile cu copiii, sa aiba grija pentru ca e bine sa existe o relatie deschisa si sincera, dar nu trebuie sa ajunga toate la urechile copilului.

Fecioara
Zodia Fecioarei revine acasa, sunt oameni plecati din tara, vin acasa, restabilesc relatiile cu parintii, rezolva problemele administrative, au mai multa rabdare cu parintii, poate se muta sau ii iau cu ei. Este o perioada buna, iar trecerea planetelor in Capricorn dupa 7 si 11 decembrie ii ajuta si pe ei sa fie mai creativi, sa iubeasca, sa se simta mai bine si sa spere la ceva bun.

Balanta
Balantele se deplaseaza din orasul in care stau ori au de gand sa isi cumpere o casa undeva la munte, la mare. Au ceva lucrari de facut in afara orasului, poate au oportunitati de munca, poate se duc sa dea un interviu, poate au anumite intalniri mai secrete. E o perioada buna pentru interviuri si cateva oportunitati profesionale.

Scorpion
Scorpionii care scapa cheltuielile de sub control se reseteaza, se reorganizeaza, renunta la cateva lucruri, fac putina ordine pe acasa in asa fel incat sa nu ajunga de sarbatori fara bani de cadou. Spre finalul lunii decembrie se vad niste munti cu putina zapada, primesc invitatii, frati, surori, amici, undeva la inaltime.

Sagetator
Sagetatorii sunt intr-o perioada de care trebuie sa profite, e Venus care ii ajuta sa fie apreciati, sa se bucure, sa arate bine, sa-si faca anumite planuri pentru ei, pentru ca intotdeauna planetele in zodia fiecaruia vorbesc despre ce facem noi pentru noi. Poate niciodata nu au fost mai imprastiati si mai superficiali. Daca nu au chef sa faca anumite lucruri, e bine sa nu le faca. Este o perioada in care e bine sa prioritizam anumite lucruri si e o perioada buna pentru bani dupa 7 si 11 decembrie.

Capricorn
Capricornii au o perioada mai complicata putin, sunt lucruri care le scapa putin de sub control. S-ar putea sa se suprapuna niste probleme de sanatate peste niste sarcini la serviciu si chestia asta ii dezorganizeaza putin, dar pana la urma ajung la echilibrul cel bun si devin mai creativi si se redreseaza.

Varsator
Varsatorii au ceva tensiuni intre relatia de dragoste si prieteni. Exista acolo viziuni diferite ceva nu se pupa. Ori prietenii se baga prea mult, ori cineva nu este de acord cu anumite obiceiuri pe care acestia le au, pentru ca exista acolo anumite tensiuni.

Pesti
Pestii sunt intr-o perioada foarte buna pentru ca il au pe Jupiter, ei sunt capitanii de vas in momentul acesta, numai ca sunt altii care incearca se le taie avantul. Pestele, in momentul de fata, daca si-a setat o tinta trebuie sa ajunga acolo indiferent de santajul emotional al celorlalti care incearca sa il tina pe loc. Dar nu acceptati functie mai inalta sau salariu mai mare, pentru ca acolo e o zona moarta. Daca nu plecati acum, nu va fi bine.